Ads Area

Jennıfer Aniston’un gençlik aşısı

Jennıfer Aniston’un gençlik aşısı ile bu bahar yüzünüz ışıldasın

Ameliyatsız yüz gençleştirme uygulamaları içerisinde en yeni trendler arasında yerini alan ve Hollywood yıldızlarının tercihi olan Ulthera, ses dalgaları yayma tekniğiyle yüz bölgesine gençlik aşılıyor.

50 yaşındaki Dünyaca ünlü aktris Jennifer Aniston’ın yıllara meydan okuyan genç ve güzel görünmesinin sırrı ortaya çıktı. Jennifer Aniston’ın Hollywood starlarına öncü olarak Amerika’da başlattığı akım yüz ve boyun çevresinde kısa süre içerisinde etkisini gözle görülür şekilde sağlıyor.

Amerika'da ve Avrupa'da yaygın olarak uygulanan özellikle Hollywood yıldızların kurtarıcı olarak gördükleri sistem sayesinde daha genç görünüme kavuşulabiliyor.Bu yöntem ile birlikte kadınların en büyük sorunlarından biri olan cilt yaşlanması ve buna bağlı olarak yüz ve boyun bölgesindeki oluşan kırışıklıklar açılıyor ve sarkmalar sıkılaşarak toparlanıyor.

“Ulthera” yönteminin en önemli özelliğinin doğal görünüm olduğunu ifade eden Crown Estetik Medikal Estetik Hekimi Dr.Saliha Sönmezateş,” Bu işlem cerrahi bir yüz germe uygulaması olmamakla birlikte cildi sıkılaştırmak ve yüz yaşlanma sürecini yavaşlatmak için izsiz tedavi arayanlara uygulanabilir bir yöntemdir. Tekniğin en önemli noktası ise operasyon sonrası kişinin yüzünün doğal görünümünü kaybetmemesi. Ulthera ile aynı zamanda düşmüş göz kapakları ve gözaltı torbalarıda tedavi edilebilmektedir" diyerek kadınlara daha genç ve enerji dolu bir yüze sahip olabileceklerini iletti.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe