Ads Area

İsviçre Turları

Tüm çalışma sezonunun stresini atmak isteyenlere müjdemiz var, Mngturizm olarak sizleri çok uygun fiyatlarla İsviçre'yi gezdiriyoruz. Farklı paketlerimiz ve tur hizmetlerimiz ile en mükemmel gezi artık sizin için hayal değil. Gitmek istediğiniz yerleri belirleyin, bütçenizi ayarlayın ve hemen kategorilerimizden sizlere en uygun olan turlara kayıt olun. Bern'in eşsiz doğasını, Zürih'in göllerini ve eşsiz Kapell Köprüsü'ne kendi gözlerinizle tanık olun. Üstelik bu geziler için etrafa fuzuli para harcamanıza gerek yok, biz sizler için en uygun fiyata en mükemmel geziyi dizayn ediyoruz.


Her bütçeye uygun olması adına farklı fiyatlarda paketleri siz değerli kullanıcılarımız için hazırladık, En düşük paketimiz 399 Euro'dan başlamakla birlikte en yüksek paketimiz ise 879 Euro'dur. Tüm paketlerin kalma süreleri ve gezilecek yerleri birbirinden farklıdır, siz kendi bütçenize ve gezmek istediğiniz yere bağlı olarak kendinize en uygun yeri çeşitli paketlerimiz sayesinde kolayca seçebilirsiniz. Bu paketlerin fiyatları mevcut kura bağlı olmaksızın direk olarak Euro üzerinden hesaplanmaktadır, o yüzden fiyatlarda kolay kolay bir değişiklik olmamaktadır.

İsviçre Turu Ödeme Seçenekleri Nelerdir?

İster havale ister EFT isterseniz banka veya kredi kartı kullanarak ödemelerinizi çok kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca farklı kredi kartlarına farklı taksitlendirme işlemleri yapılmaktadır. Bu noktada isterseniz on iki aya kadar taksitlendirme işlemi yapabilirsiniz. Ayrıca erken rezervasyondan yararlanarak katılmak istediğiniz turda bir miktar indirimden yararlanabilir ve turunuzu sizler için daha ekonomik hale getirebilirsiniz. Tur esnasında yapacağınız kişisel harcamalarınız hiçbiri tur ücretine dahil değildir, onlar extra olarak sizin cebinizden ödenmektedir.


İsviçre'de Nereleri Gezmeliyim?

Her gezginin aklında ki ilk soru oraya gitmişken nereleri kaçırmamalı olmalıdır, biz sizi bu soru yükünden kurtardık. Gezmek istediğiniz paketi seçtikten sonra destinasyon seçeneğine tıklayarak gideceğiniz yerlerin muhakkak görülmesi gereken yerleri karşınıza çıkacaktır. Örnek vermek gerekirse Nice'ye giden bir gezgin Massena Sarayı, Cimez Tepesi, veya PromenadedesAnglais Bulvarı'nı görmeden orayı gezdim dememelidir. Ayrıca sizlere kolaylık olması açısında gezilecek yerlerin meşhur yiyecek ve içecekleri de sitemizde listelenmiş olup siz değerli kullanıcılarımıza sunulmuştur.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi