Ads Area

Sakal En Çok O’na Yakışıyor

İsveçli güzellik teknolojisi markası FOREO’nun düzenlediği “Sakalın En Çok Yakıştığı Yüzler” araştırması sonuçlandı. Sakalıyla fark yaratan isim, “Kiralık Aşk” dizisi ile büyük çıkış yakalayan Barış Arduç oldu.

Erkeğin makyajı sakalıdır derler. İsveçli güzellik teknolojisi markası FOREO, erkekler arasında son yıllarda giderek yaygınlaşan sakal bırakma modasına bir katkıda bulundu ve Türkiye’nin ünlü isimlerinin yer aldığı “Sakalın En Çok Yakıştığı Yüzler” anketini gerçekleştirdi. 14 bin 115 kişinin katıldığı anket sonucuna göre sakalın en çok yakıştığı yüz, Barış Arduç oldu.

Sakal, ünlü oyunculara çok yakışıyor

Sakallarıyla dikkat çeken ünlü isimlerin oylandığı araştırmada ikinci sıraya ise yüzde 15,7 oy ile Can Yaman yerleşti. Burak Özçivit, sakalın en çok yakıştığı üçüncü ünlü erkek olarak yüzde 12,3 oy aldı. Son yıllarda adeta yakışıklılık denince ilk akla gelen isim olan Kıvanç Tatlıtuğ, sakalın en çok yakıştığı dördüncü yüz olarak seçildi.

Kıvanç Tatlıtuğ’u yüzde 8’lik bir oranla Aras Bulut İynemli takip etti. “Sakalın En Çok Yakıştığı Yüzler” listesinde sırasıyla Engin Altan Düzyatan, Çağatay Ulusoy, Mehmet Günsür, Kerem Bürsin ve Halit Ergenç sakalın en çok yakıştırıldığı diğer isimler oldu.

Sakalın En Çok Yakıştığı Yüzler



Barış Arduç
%17
Can Yaman
%15.7
Burak Özçivit
%12.3
Kıvanç Tatlıtuğ
%10.6
Aras Bulut İynemli
%8
Engin Altan Düzyatan
%7.7
Çağatay Ulusoy
%7.3
Mehmet Günsur
%5.4
Kerem Bursin
%3.7
Halit Ergenç
%3.6

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi