Ads Area

Tommy Hilfiger, Zürih Film Festivali'nin ev sahipliğini yaptı !

Küresel marka elçileri Zendaya ve Lewis Hamilton da davete katıldı.

Tommy Hilfiger, Tommy Hilfiger Global ve PVH Avrupa CEO’su Daniel Grieder ve Zürih Film Festivali eş kurucuları Nadja Schildknecht ile Karl Spoerri, 15. Zürih Film Festivali onuruna özel bir yemeğe ev sahipliği yaptı. İkonik restoran Razzia’da düzenlenen davete TOMMY HILFIGER küresel marka elçileri Zendaya ve Lewis Hamilton da katıldı. Gece, kokteylin ardından Zürih’in ilk sineması olarak 1920’li yıllarda inşa edilen neoklasik tarz mekanda samimi bir yemekle devam etti.

Tommy Hilfiger, uzun yıllardır sanat ve pop kültür kombinasyonlarını tasarımlarına entegre etmesiyle tanınıyor. Yemekten önce Tommy Hilfiger’ın Zürih Film Festivali ile sekiz yıldır süren resmi ortaklığından kesitler sunan kısa bir video gösterildi. Videoda ayrıca markanın 2019 yılındaki bazı kilometre taşlarından, 8 Eylül’de New York’taki ikonik Apollo Theater’da gerçekleşen “TOMMYNOW starring TommyXZendaya” deneyimsel defile etkinliğinden ve 16 Eylülde Milano’da düzenlenen TOMMYNOW TommyXLewis lansman etkinliğinden çeşitli görüntülere de yer verildi. Soul ve pop şarkıcısı Marc Sway ile besteci-şarkıcı Justin Jesso canlı performanslarıyla konuklara keyifli anlar yaşattı.

Son olarak popüler televizyon dizisi Euphoria’daki rolüyle dikkat çeken Amerikalı aktris Zendaya, şimdiye dek Tommy Hilfiger ile birlikte iki TommyXZendaya ortak koleksiyonu tasarladı. Beş kez FIA Formula OneTM Dünya Pilotlar Şampiyonu olan Lewis Hamilton ise üç TommyXLewis koleksiyonu için Tommy Hilfiger ile beraber çalıştı. İngiliz yarış pilotu ile Amerikalı tasarımcının işbirliğini kutlamak amacıyla Zürih Film Festivali sırasında kurulan “Hamilton’s World” adlı pop-up mağazada Sonbahar 2019 TommyXLewis koleksiyonundan çeşitli stiller sergilendi.

Tommy Hilfiger, arka arkaya sekiz yıldır resmi sponsor olarak Zürih Film Festivalini destekliyor.

KİM NE GİYDİ: Tommy ve Dee Hilfiger, Zendaya, Lewis Hamilton, Daniel Grieder ve Nadja Schildknecht ile birlikte seçkin konuklar ve festival jürisinin üyeleri yemeğe katıldı. Diğer konuklar arasında Oliver Stone, Caro Daur, Leonie Hanne, Nina Suess, Sveva Alviti, Paolo Stella, Carlo Sestini, Alessandro Intini ve Zoe Pastelle, Justin Jesso ve Marc Sway gibi isimler yer aldı.
Dee Hilfiger: Hilfiger Collection’dan özel tasarım bir elbise.

Zendaya: TommyxZendaya koleksiyonundan payetli ve puanlı, ipek işlemeli şifon elbise.
Lewis Hamilton: Hilfiger Collection’dan özel tasarım, el işlemeli beyaz ipek gömlek ile metalik el işlemeli yan panelli yünlü pantolon.
Nadja Schildknecht: TommyxZendaya koleksiyonundan özel tasarım tamamı kristal boncuklu tulum
Justin Jesso: Tommy Hilfiger Tailored koleksiyonundan kırmızı smokin blazer ceket ve yünlü pantolon
Marc Sway: Tommy Hilfiger Tailored koleksiyonundan takım elbise
Caro Daur: TommyxZendaya koleksiyonundan gümüş gri Lurex jarse tulum
Leonie Hanne: TommyxZendaya koleksiyonundan özel tasarım turuncu, tamamı kristal boncuk işlemeli sırtı açık elbise
Nina Suess: TommyxZendaya koleksiyonundan piton desenli deri elbise
Sveva Alviti: TommyxZendaya koleksiyonundan siyah kadife smokin ve beyaz ipek organze gömlek
Paolo Stella: Tommy Hilfiger Tailored koleksiyonundan lacivert kruvaze blazer ceket, pamuklu smokin gömleği ve yünlü pantolon
Carlo Sestini: Tommy Hilfiger Tailored koleksiyonundan lacivert kadife smokin blazer ceket, yünlü pantolon ve beyaz gömlek
Alessandro Intini: Tommy Hilfiger Tailored koleksiyonundan koyu yeşil smokin blazer ceket ve yünlü pantolon
HILFIGER COLLECTIONTommyXZendayaTommyXLewis ve TOMMY HILFIGER TAILORED koleksiyonları dünya çapında seçili TOMMY HILFIGER mağazalarında satılıyor.
MEKAN: Razzia - Zürih, İsviçre
Fotoğraflar: Tino Konino ve Julia Ishac

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi