Ads Area

‘24. Altın Objektif Ödülleri’ sahiplerini buldu


Magazin Gazetecileri Derneği'nin (MGD) düzenlediği ’24. Altın Objektif Ödülleri’ muhteşem bir organizasyonla sahiplerini buldu.

Tiyatro, müzik, sinema ve TV dünyasının en prestijli heykelciği olan Altın Objektif Ödülleri, 24. Kez sahiplerini buldu. MGD Başkanı Okan Sarıkaya ve Yönetim Kurulu üyelerinin ev sahipliğinde, Doku Tıp Merkezi ana sponsorluğu ve Netflix’in sponsorluğunda CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul’da gerçekleştirilen törene, bu yıl da ilgi yoğundu.


Ödüller alkışlar arasında sahiplerini buldu

Gecenin sunuculuğunu üstlenen Doğa Rutkay ile Hakan Bilgin’in sözleri ve esprileriyle hayli renkli geçen gecenin ışıltı dolu kırmızı halı seremonisi, her yıl olduğu gibi yine şıklık yarışına sahne olurken, Türkiye’nin sanat elçileri Karsu ve Summer Cem’in şarkıları geceye damgasını vurdu.

İzlenme rekorları kıran Mucize Doktor, Afili Aşk, Her Yerde Sen, Hakan: Muhafız ve Bir Zamanlar Çukurova’da dizileri ve oyuncuları gecede ödül alan yapımlardı.

“Yılın Şarkısı” Merve Özbey’in “Yaramızda Kalsın” isimli şarkısı olurken, “Yılın Proje Albümü 2018” “Usta Çırak” ile Cengiz Kurtoğlu ve Hakan Altun, “Yılın Yorumcusu Pop Kadın” kategorisinde ise Sıla ödüle layık görüldü. “Yılın Yorumcusu Pop Erkek” ödülü Mustafa Sandal’a giderken, “Yılın Arabesk Fantezi Yorumcu” kategorisinde kazanan isim Ebru Yaşar oldu. “Yılın Tiyatro Oyuncusu Kadın ve Erkek” kategorilerinde ise Funda Eryiğit ve Kerem Alışık ödüle hak kazanan isimlerdi.

“Yılın Drama Dizi Oyuncusu Kadın” kategorisinde Deniz Uğurseçilirken, “Yılın Drama Dizi Oyuncusu Erkek” ödülüne ise Akın Akınözü layık görüldü.

“Yılın Drama Dizisi” kategorisindeki ödülü “Mucize Doktor” alırken, “Yılın Romantik Komedi Dizisi” ödülünü “Her Yerde Sen” adlı yapım aldı. Kıvanç Tatlıtuğ, Yılmaz Erdoğan ve Bensu Soral’ın başrollerini paylaştığı kalabalık kadrolu “Organize İşler Sazan Sarmalı” ise “Yılın Sinema Filmi” seçildi.

“Yılın En İyi Dizisi” seçilen “Bir Zamanlar Çukurova”nın başrol oyuncusu Vahide Perçin “Yılın En İyi Dizi Oyuncusu Kadın”, rol arkadaşı Kerem Alışık ise, “Yılın En İyi Dizi Oyuncusu Erkek” ödülüne layık görülürken, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek ve Uğur Güneş, “Yılın Dizi Oyuncuları” oldu.

“MGD Jüri Özel Ödülü”nün sahibi ise, Okan Bayülgen, Mehmet Akif Ersoy ve TVNET’te yayınlanan Akıl Odası oldu.

Bu yıl 3. Kez verilen “Türkiye’nin Marka Yüzü” kategorisinde ise ödüle Turkcell layık görüldü. Ödülü Turkcell Kurumsal İletişim Direktörü İsmail Özbayraktar, yine gecede “Türkiye’nin Marka Sesi” olan Ali Poyrazoğlu’ndan aldı.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi