Ads Area

Ünlü İsimler “Kafa Doktoru” İçin Kamera Karşısına Geçti

Vodafone TV’ye özel çekilen 9 bölümlük komedi dizisi “Kafa Doktoru”, renkli oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. 22 Şubat’ta başlayacak dizide Beyti Engin, Bülent Emrah Parlak, Ceren Taşçı, Cihat Tamer, Ersin Korkut, İpek Ayaz, Merve Polat, Murat Eken, Salih Kalyon, Sezer Avcı, Şahin Irmak ve daha birçok başarılı oyuncu rol alıyor.

 Dijital dizi platformları arasına katılmaya hazırlanan Vodafone TV’nin ilk dizisi “Kafa Doktoru”, güçlü oyuncu kadrosuyla göz dolduruyor. Yönetmenliğini ve yapımcılığını Ozan Özcan’ın üstlendiği, senaryosunu Uğraş Güneş’in yazdığı, 9 bölümlük komedi dizisinde, Beyti Engin, Bülent Emrah Parlak, Ceren Taşçı, Cihat Tamer, Ersin Korkut, İpek Ayaz, Merve Polat, Murat Eken, Salih Kalyon, Sezer Avcı, Şahin Irmak ve daha birçok başarılı oyuncu rol alıyor. 22 Şubat’ta başlayacak dizide, modern insanın en büyük sıkışması olan kafa sağlığını kendine özgü yöntemleriyle düzeltmeye çalışan gizemli bir adamın hikâyesi anlatılıyor.

Farklı bir doktor hikâyesi

“Kafanız mı bozuk, gelin düzeltelim” düşüncesinden yola çıkılarak kurgulanan “Kafa Doktoru”nda, daralmış ruhlar, yorulmuş beyinler, kırılgan kalpler, sıkılgan hayatlar ele alınıyor. Meçhul psikolog “Kafa Doktoru”, memleketin bütün kafası bozuklarının derdine derman olmaya çalışıyor. Mahalle arası, merdivenaltı bir psikoloji kliniğinde geçen ve her sosyoekonomik gruptan sıkıntıları olan hastaları kabul eden “Kafa Doktoru”, Bakırköy Mazhar Osman’da başlayan kariyerini çok farklı bir noktaya taşıyor.

80’i aşkın TV kanalı, 4 binin üzerinde seç-izle içerik

Vodafone TV, kullanıcılarına, 24 saate kadar geri alma özelliği ile, İngiltere Premier Lig’den Formula 1’e, NBA’den Moto GP’ye pek çok spor organizasyonunu canlı yayınlayan S Sport kanalları da dahil 80’i aşkın TV kanalını ve çoğunluğu film ve çizgi filmden oluşan 4 binin üzerinde seç-izle içeriği akıllı telefonlarından, tabletlerinden, web’den ve Smart TV üzerinden izleme imkânı sunuyor. Google Play ve App Store online mağazalarından da erişilebilen Vodafone TV uygulaması, bugüne kadar 2.5 milyondan fazla kez indirildi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe