Ads Area

Tanem Sivar'la Likea projesi

IKEA Türkiye, sosyal medyada paylaşım yapmayı seven ziyaretçilerini heyecanlandıracak konsepte imza attı.

IKEA Türkiye LIKEA projesi ile mağaza içinde sadece IKEA ürünleri kullanılarak tasarlanan özel alanlarda, ziyaretçilere sosyal medya hesaplarında paylaşabilecekleri birbirinden şaşırtıcı fotoğraflar çekme imkanı sunuyor. Birbirinden eğlenceli alanlarda ziyaretçiler isterse baş döndüren odada baş aşağı duruyor, isterse uçan halıda havalı bir poz veriyor. Ya da usta bir şef gibi havada omlet çevirirken fotoğraf çektirme şansı yakalıyor. Ziyaretçiler, aynı zamanda Ayakta Uyuyanlar, Göz Doyuran Köfteler, Eriyen Koltuk gibi tasarımlara da büyük ilgi gösteriyor.

7’den 70’e ziyaretçilerin ilginç fotoğraflarıyla, #LIKEA etiketi altında Instagram’da paylaşılan özel alanlar tüm IKEA mağazalarında ziyarete açık.

Ziyaretçilerine eğlenceli, interaktif ve farklı bir mağaza deneyimi yaşatmayı amaçlayan LIKEA projesi, sosyal medya odaklı mağaza tasarımıyla ilk olma özelliği de taşıyor.

Ünlü isimlerden renkli paylaşım

Ünlü sunucu Tanem Sivar da IKEA’da oğlu ile birlikte çektirdiği fotoğrafları sosyal medya hesaplarında paylaştı. IKEA’nın #LIKEA projesi kapsamında Eriyen Koltuk, Göz Doyuran Köfteler ve Baş Döndüren Oda’da fotoğraf ve video çeken Sivar’ın paylaşımları büyük beğeni topladı.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe