Ads Area

Acun Ilıcalı açıkladı! Diskalifiye var mı?

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020 programının bugün yayınlanacak olan bölümünün fragmanı yayınlandı.

Fragmanda, Yasin Obuz ve Barış Murat Yağcı'nın kavga ettiklerinin görülmesinin ardından Acın Ilıcalı sosyal medya hesabından bir canlı yayın yaptı ve bu konu hakkında konuştu.

Survivor Panorama isimli programın sunucuları ile birlikte canlı yayın yapan Acun Ilıcalı, konu ile ilgili konuşarak "Sıkıntılar var. Oyunda istemediğimiz şeyler oldu. Diskalifiye olur mu olmaz mı bilmiyorum. Ödül çok önemliydi. Tansiyon yükseldi. İki takım da kazanmak isteyince ortaya kıvılcımlar çıktı. Birazdan toplantı yapacağız. Yarınki bölümümüzde sıkıntılar var. Sercan oynayamıyor ama kötü değil. Yarın çok acayip şeyler olacak. Sercan oynamayacak." dedi.

Sözlerine devam ederek ödülün yarışmacılar üzerindeki etkisi hakkında da konuşan Acun Ilıcalı, "Ödül çok büyüktü. O kadar büyüktü ki tansiyon yükseldi. Ödül, Dominik'in en güzel 2-3 evinden biri. Benim geçenlerde Instagram'a koyduğum ev. Şöyle anlatayım. Ödülü duyunca yarışmacıların psikolojisi değişiyor. Bir taraf çok mutlu oluyor. Diğer tarafta da Sercan oynamayacak diye demorileze olanlar var." diyerek sözlerini sonlandırdı.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi