Ads Area

RTÜK açıklama yaptı! Esra Erol'un programı kaldırılacak mı?

RTÜK açıklama yaptı! Esra Erol'un programı kaldırılacak mı?

Ünlü sunucu Esra Erol'un programı geçiğimiz günlerde sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirilmişti. Konu ile ilgili RTÜK'den bir açıklama geldi.


RTÜK açıklama yaptı! Esra Erol'un programı kaldırılacak mı?


Esra Erol'un ATV ekranlarında sunduğu program sosyal medyada çok eleştirilmişti. Programa konuk olan Esra Karakuş, kendisinden 28 yaş büyük komşusu Cengiz K. ile yasak aşk yaşamış ve birliktelikten bir de çocuk dünyaya gelmişti. 


Türkiye'yi sarsan olayın yankıları sürerken sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi olan ve programının yayından kaldırılması konusunda konu başlıkları açılan Esra Erol suskunluğunu bozdu. Bir açıklama yapan Erol, "Şahsıma yapılan saldırının bilinçli bir şekilde yapıldığını ve farklı bir şeye hizmet ettiğini düşünüyorum" dedi. 


RTÜK de konu ile ilgili bir yazı yayınlayarak "Son günlerde bir TV programcısının yayını nedeniyle Üst Kurulumuz töhmet altında bırakılmakta ve 'RTÜK nerede?' benzeri sorular, gerek basın aracılığıyla gerekse sosyal medya üzerinden dile getirilmektedir. Milli ve manevi değerlerin korunmasına azami özen gösteren RTÜK, bazı çevrelerin oluşturmaya çalıştığı algıyla hak etmediği bir kampanyaya maruz kalmaktadır. 


7/24 devam eden yayınları takip eden ve gereğini yapan RTÜK, görevinin başındadır. Bahse konu programla ilgili gerekli inceleme de Başkanlığımızın talimatıyla uzmanlarımız tarafından yapılmaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadesine yer verdi. Bakalım programın akıbeti ne olacak?


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe