Ads Area

Farah Zeynep Abdullah'dan 'Eller Eller' şarkısı

Farah Zeynep Abdullah'dan 'Eller Eller' şarkısı

Sevilen oyuncu Farah Zeynep Abdullah, Bepanthol için mikrofon başına geçerek herkesin çok iyi bildiği “Eller Eller” şarkısını yeniden yorumladı. 

Şarkı için hazırlanan klipte gün içinde ellerimizi ne kadar çok kullandığımıza ve onlara bakım yapılması gerektiğine vurgu yapılıyor. 

30 Aralık 2020, İstanbul – Sevilen oyuncu Farah Zeynep Abdullah, Türkiye’nin en güvenilen cilt bakım markası* Bepanthol için mikrofon başına geçti. Hijyene fazlasıyla önem verdiğimiz bu günlerde ellerimiz sabun, dezenfektan ve kolonya gibi etkenlerden dolayı daha fazla kuruyabiliyor. Bu yüzden ellere verilmesi gereken bakımın önemi de artıyor. 

Türkiye’nin 1 numarası* Bepanthol ellerimizin hayatımızdaki önemi vurgulamak ve gereken bakımı sağlamak amacıyla herkes tarafından bilinen “Eller Eller” şarkısını Farah Zeynep Abdullah ile cover olarak yeniden yorumladı. Hazırlanan şarkı ve klip 30 Aralık itibariyle tüm dijital platformlarda yerini aldı. Şarkının klibinde, ellerin hayatımızdaki yeri ve farkına varmadan ne kadar çok kullanıldığı vurgulandı.

Masumlar Apartmanı’nda Uzmanından El Bakımının Önemi

Herkes tarafından beğenilen reyting rekortmeni dizi Masumlar Apartmanı’nın son bölümünde izleyicilere uzman tavsiyesi aktarıldı. Farklı bir ürün yerleştirme örneği olarak uygulanan ve izleyiciyi bilgilendirme amacı güden çalışmada Bepanthol, Dermatolog Yeliz Erdemoğlu’nu diziye konuk etti. İnci karakterinin radyo programına konuk olan Erdemoğlu, hayatı ellerimizle hissettiğimizin belirterek, ellerimizin hakkettiği bakımı sağlama konusunda izleyiciyi bilgilendirdi. Ardından yeniden yorumlanan Eller Eller şarkısı dizi de seyirciye sunuldu. 

Türkiye’nin en güvenilen cilt bakım markası Bepanthol*, Dermatolog Yeliz Erdemoğlu ile hazırladığı reklam filmini de dizi entegrasyonu sonrasında ilk kez seyirciyle buluşturdu.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi