Ads Area

Mavinin En Harika Tonu Safir Küpeler

Mavinin En Harika Tonu Safir Küpeler

Mavinin en eşsiz ve harika tonlarından biri olan safirin pırlanta ile mükemmel uyumla bir araya geldiği safir küpe modelleri en özel hal ve tasarımlarıyla Jewelous Pırlanta tarafından size sunuluyor. Bu safir küpe modelleri ile mücevher tutkunlarına modern ve renkli tasarım harikaları sunulmaktadır. Işıltılı ve zarif oldukları kadar şık tasarımları ile görenleri büyüleyen safir küpeler ayrıca mükemmel bir hediye seçeneğidir. Günün her saatinde takabileceğiniz bu renkli taşlı küpeleri ister özel günlerde hediye olarak tercih edin isterseniz kendinize armağan edin, onlardan vazgeçmeyeceksiniz.


Safir Küpeler ile Stilinizi Ön Plana Çıkarın 

Pırlantalar her kadının bayıldığı en değerli taşlardandır. Bayıldığımız pırlantalar ile yine bayıldığımız safir gibi nadide doğal bir taşın mükemmel uyumuna sizde aşık olacaksınız. Hem spor tasarımlarla şehir şıklığında her daim takabileceğiniz safir küpeleri hem de gece davetlerinde ve özel günlerde kullanarak bu küpeler girdiğiniz her yerde bakışları size çevrilecek. Sarkıt şeklinde ya da kulağa yapışık tarzda duran safir küpeler, modeli ne olursa olsun zarafet ve asaleti simgeliyor.


Safirin Enerjisi Size Özel Fırsatlar ile 

Pırlanta safir küpeler, mavinin asaletini taşıyan modellerdir. Safir, doğada en zor bulunan taşlar arasında yer alır bu sebeple oldukça pahalı ve değerli bir taştır. Safir taşının benzersiz görünümünden etkilenerek ustalıkla hazırlanan safir küpeler yalnızca görünüm olarak değil enerji olarak da çok farklıdır. Safir taşı mavi renginin açık ya da koyu tonlarına sahiptir ve güveni ve özgürlüğü ifade eder. Sakinleştirici ve rahatlatıcı etkisi bulunan safir taşı eski çağlardan itibaren bu şifalı özelliklerinden dolayı kullanılmaktadır. Jewelous Pırlanta tarafından birleştirilen safir ve pırlantada oldukça şık tasarımlar ortaya çıkmıştır ustalarının dokunuşları ile sanata eserine dönüşmüştür. 


Damla, çiçek, baget desenlerinin yanı sıra soyut tasarım ile işlenen şık ürünleri https://www.jewelouspirlanta.com/pirlanta-safir-kupeler/  adresinden inceleyebilir ve indirim fırsatları ile en uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe