Ads Area

Sağlık Uzmanlarına Özel Web Sitesi DijitalDr’da

Sağlık Uzmanlarına Özel Web Sitesi DijitalDr’da

İnternetteki Bilgi Kirliliğinden Dert Yanan Sağlık Uzmanlarının İmdadına DijitalDr Yetişiyor

  
Sosyal medyanın yükselişi ile birlikte, birçok sağlık uzmanı kendini ve hizmetlerini çevrimiçi ortamlarda anlatıyor. Bu mecralar, olumlu olduğu kadar bilgi kirliliği ve sahte uygulamalar nedeniyle zaman zaman toplumda sağlık uzmanlarına olan güveni ciddi anlamda zedeleyebiliyor. Bu sorunun etkilerini minimuma indirmek için kolları sıvayan DijitalDr Kurucu Ortağı Ansı Deniz Rona Bayıldıran, üzerinde çalıştıkları projeyi ve sağlık uzmanlarına sağladığı avantajları anlattı.

Çevrimiçi ortamlardaki bilgi kirliliği ya da sahte uygulamaların toplumda sağlık uzmanlarına olan güveni de zedeleyebildiğini ifade eden Bayıldıran, "Biz de bugüne kadar 100’e yakın sağlık uzmanı ile çalışmış bir dijital tasarım ajansı olarak, sosyal medyada görünür olmak ve güven aşılamak isteyen sağlık uzmanları için oldukça pratik web siteleri tasarlamaya odaklandık. Beslenme uzmanları, terapistler ve doktorların ihtiyaç ve taleplerine göre seçilmiş tasarımlarla fonksiyonel ve ziyaretçi ile ilişki geliştiren web siteleri yapmaya başladık" dedi.
 
“Sağlık Uzmanlarının da Web Sitesi Olmalı”

İnternette bulunmanın, sağlık uzmanları için bir öncelik olmadığını ancak danışanların internette hastalık, reçete ya da tedavi konularında araştırma yaptığını ifade eden Bayıldıran, "Sağlık uzmanları, dijital dünyanın bir parçası olan web sitelerini genellikle bilgi kaynağı olarak görürler. Danışan ya da hastaların, uzmanlık alanları ve hizmetleri hakkında bilgi edilebilmelerini isterler. Dolayısıyla kendilerine özel hazırlanmış tıbbi web siteleri, hekimlerin kendilerini tanıtmak ve sektörde bir adım öne geçmeleri için bir şanstır. Özellikle hekim; kendisini bir marka olarak konumlandırma hedefindeyse, tüm bilgilerini yani marka değerini bir araya toplamak için kendi web sitesine sahip olması son derece mantıklıdır” diyerek sözlerine şöyle devam etti, “Web siteniz bir nevi kendi yayın organınızdır. Hem hizmetlerinizle ilgili tüm bilgileri paylaşabilir hem de danışanlarınız ve hastalarınız ile yakın etkileşime girebilirsiniz. Web sitelerinde son dönem trend olan uygulamalar; video paylaşımları, anketler, takvim, canlı asistan ve hesap makineleri gibi bir dijital hizmet çeşitliliği ile ziyaretçilerinizle derin bir bağ kurmak çok daha kolay olmaktadır" ifadelerini kullandı.

“Sağlık Uzmanlarına Özel Web Sitesi DijitalDr’da”

Günümüzde farklı web site temalarının akılda karışıklığa sebep olduğunu, bunların yanında kopyalanmış görsel ve yazıların kullanıcıların güvenini sarstığını vurgu yapan Bayıldıran, "İşte bu sorunların bilinciyle, DijitalDr olarak, her bir sağlık uzmanının kendini en iyi şekilde ifade etmelerine olanak sağlamak amacıyla kendi sözleriyle ve özelliklerine göre tasarlanmış bir web sitesi hazırlıyoruz. Dünyanın en çok kullanılan ve en güvenilir web sitesi platformu olan Wordpress üzerinde hizmet veriyoruz. Tasarımda kullanabileceğimiz tüm web sitesi şablonlarını özel olarak sağlık uzmanları için optimum faydayı elde edebilecek şekilde seçiyoruz. Dolayısıyla hekimlerimiz, yüzlerce şablon arasından secim yapmak zorunda kalmıyorlar. Tasarımdan teslimata kadar suremiz, içerik ve tüm detayların hazır olması halinde sadece 3 gün sürüyor" şeklinde konuştu.

Sağlık Uzmanlarına Özel Web Sitesi DijitalDr’da

“DijitalDr İhtiyaçlarınızı Karşılıyor”

Açıklamasının devamında sadece web sitesi kurmanın yeterli olmadığının bilinciyle çalıştıklarını dile getiren Bayıldıran, şöyle devam etti: "Yeni web siteniz için gerek duyabileceğiniz hizmetleri hekimlerimize zaman kaybetmeden sunuyoruz. Bunlardan bazıları: Mobil cihazlarla uyumlu web sitesi tasarımı, logo ve grafik unsurları tasarlayabileceğiniz grafik tasarım, SSL güvenlikli alan adı ve hosting, e-posta adresi ve eposta gönderim altyapısı, görsel içerik stok yönetimi, blog yazıları ve içerik üretimi, arama motorlarında üst sıralarda masrafsız yer alınmasını sağlayan arama motoru optimizasyonu (SEO), daha büyük kitleye ulaşmak için kullanılabilen dijital reklam yönetimi, Web sitesine ziyaretçi çekebileceğiniz sosyal medya hesaplarınız için içerik yönetimi, çevrimiçinde nasıl bir performansınızın olduğunu takip edebileceğiniz düzenli analitik raporlamalar… Bunların yanında etkili bir web sitesinde olmazsa olmazları; net ve belirgin bir site düzenlemesi, web sitenizi ziyaret eden kişilerin sizin geçmişinizi, başarılarınızı, klinik saatlerinizi, özel etkinliklerinizi ve daha fazlasını kolayca keşfetmesine olanak tanımasıdır. Artık hepimiz cep telefonlarımızdan veya tabletlerimizden internette arama yapıyoruz. Dolayısıyla web sitenizin herhangi bir cihazdan tam performans görüntülenmesini sağlayacak bir tasarıma ihtiyacı vardır. Web sitenize bazı şeyler ekleyip kaldırabilmek isteyeceksiniz. Basit bir içerik yönetim sistemi kullanarak yeni nitelikler ekleyebilmenizi, saatleri ve tarihleri ​​değiştirebilmenizi ve içeriği gerektiği gibi düzenlemenizi kolay kontrollerle sağlıyoruz. DijitalDR’da biz, gurur duyabileceğiniz bir web sitesine sahip olmanızı sağlamak için sitenizde hangi öğelere ihtiyacınız olursa olsun, size hizmet vermeye hazırız."

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe