Ads Area

Funda Eryiğit: "Keşkelere İnanırım"

Funda Eryiğit: "Keşkelere İnanırım"

“Canan Karakterinin Kendi Ayakları Üzerinde Duruşu Beni Heyecanlandırdı”

Fox TV ekranlarından yayınlanan “Son Yaz” dizisinde Canan karakterine hayat veren Funda Eryiğit, MAG Mayıs sayısına konuk oldu.

“Kadın karakterler, erkek karakterlerin hikayelerine bağlı, edilgen bir konumda”

“Keşkelere inanırım”


Kariyerine çok erken yaşlarda başlayan başarılı ve güzel oyuncu Funda Eryiğit, gelecek hayallerini, Son Yaz dizisini MAG okurları için anlattı. 

Özellikle televizyonda yer alan dizilerde daha çok erkek karakterler üzerine şekillendiğini belirten Eryiğit, “ Belli başlı ezberlenmiş kodlarla örülüyor hikayeler. Kadın karakterler, erkek karakterlerin hikayelerine bağlı, edilgen bir konumda. Bugün televizyonlarda kadınların da etkinliğinin olduğu hikayeler görmeye başladık fakat çok az ama zamanla artacağına inanıyorum” dedi.  Yıllar önce “Canım Ailem” dizisi ile ekranlara göz kırpan ve başarılı kadrosuyla güzel bir aile hikayesine imza atan Funda Eryiğit, set ile ilgili hatıralarını şöyle paylaştı: “İlker Aksum’a çok soru sorduğumu hatırlıyorum. İlk tecrübemdi daha öğrenciydim ancak olabileceğin en iyi kadro ile heyecan yaşıyordum. Çok gerilip ağlayamadığım bir sahnede Ezgi (Mola) ve Şebnem (Bozoklu) cesaret verip motive etmişti.” Keşkelere inandığını belirten Eryiğit, “İçinde bulunmayı içten içe istemediğimi bildiğim ama kendimi bir şekilde içinde bulduğum projeler oldu. Yanlış anlaşıldığımı düşündüğüm zamanlarda kendimi daha doğru ifade edebilmeyi isterdim.” diye konuştu.

İlerleyen yaşlarda da oyunculuğu hevesle yapmayı sürdürdüğünü hayal ettiğini söyleyen başarılı oyuncu, “ Çok büyük bir hayal ya da hedefim yok. Merak duygumun kaybolmamasını diliyorum” dedi. 

Funda Eryiğit: "Keşkelere İnanırım"


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe