Ads Area

Ramo’dan sonra BKM’den, iddialı bir dizi daha geliyor!

Ramo’dan sonra BKM’den, iddialı bir dizi daha geliyor!

Show TV’de ekrana gelen Ramo dizisi, 40. bölümüyle final yapmıştı. Esra Bilgiç ve Murat Yıldırım’ın başrolüne oynadıkları dizinin finali, izleyicisini de üzdü. Kanalın reytingleri çok düşük olmayan yapımı bitirmesi, herkesi şaşırtan bir karar olmuştu.

Ramo dizisi, ekrana iddialı bir yapım olarak geldi ve ilk sezonu Adana’da çekilmişti. Güçlü bir kadro ile izleyici ile buluşan dizi, aksiyon sahneleri ile de beğeni toplamıştı.

Dizinin yapımcılığını ise BKM üstlenmekteydi. Şimdi yapım şirketinin yine Ramo gibi iddialı bir dizisinin gündemde olduğu ve hazırlıklarının sürdüğü ortaya çıktı!

Ramo’dan sonra BKM’den, iddialı bir dizi daha geliyor!


Haberi Gazeteci Birsen Altuntaş, sosyal medya hesabından duyurdu. Buna göre BKM; tıpkı Ramo gibi yine etkileyici bir hikayeyi çekmeye hazırlanıyor!

Yine bir dram projesi olacak olan yeni dizinin, Namık Kemal’in ünlü İntibah romanından uyarlanacağı belirtilmekte. Dizininin kanalı henüz net değil.

Ancak alınan kulis bilgilerine göre bu yeni dizi için Kanal D ile görüşmeler sürüyor. Dizinin senaryosunu Su Ersöz ve Melek Gençoğlu yazmakta.

Yönetmenliğini ise Aşk-ı Memnu, Fatmagül’ün Suçu Ne, Kara Sevda, Kuzey Güney, Kurt Seyid ve Şura, Zemheri gibi yapımlara da imza atan Hilal Saral’ın yapması gündemde. Dizinin oyuncu seçimleri ise henüz devam etmekte…

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe