Ads Area

İşletmecilikten İnstagram fenomenliğine

İşletmecilikten İnstagram Fenomenliğine


16 yaşında Bahçelievler’de bir kuaför salonunda bu mesleği eline almaya başlayan Ahmet Tunbul, 2008 yılından beri de Bahçeşehir’ de kendi salonunu işletiyor. 

Tunbul, 13 senede sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla güzellik dünyasında yeni bir ikon haline geldi.

Kuaför alanında yaptığı başarılar ile tanınan ve son yıllarda göstermiş olduğu yükselişle kuaförlük sektöründe iş dünyasının en önemli isimlerinden biri haline gelen Ahmet Tunbul, adını duyurduğu ilk günden beri değişimi yalnızca saçta değil tarzda da oluşturuyor. 

Tunbul, sosyal medya aracılığıyla aldığı mesajlarda insanların artık yalnızca rezervasyon için değil tarz önerileri için de iletişime geçtiğini belirtti. Tunbul, gösterilen ilgiden memnun olduğunu ve elinden geldiğince bütün mesajlara cevap vermeye çalıştığını söyledi.

“Nerdeyse 11 senedir kendi salonumu işletiyorum ve hiçbir zaman tek bir salona bağlı kalmadım. Sürekli kendimizi geliştirerek ilerliyoruz. 2022 yılında İstanbul’un farklı noktalarına açılıp kuaför sektöründe olan başarımızı ve kurduğum Ahmet Tunbul markasını açtığımız her şubede de ilk sıralara taşıma hedefinde bulunacağım” dedi. Ahmet Tunbul’un bu açıklamalarından sonra medya ve güzellik dünyası gözünü Ahmet Tunbul Kuaför’e çevirdi. 


anahtar kelimeler: Ahmet Tunbul, Güzellik Salonu, Kuaför

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi