Ads Area

2022 Tesettür spor giyim trendleri

2022 Tesettür spor giyim trendleri

Tesettür giyimi tercih edenlerin de tıpkı diğer giyim tarzlarında olduğu gibi kişinin tarzına hitap eden seçenekleri vardır. Tesettür kıyafeti benimsemiş olan kadınlara özel, şık giyinmeyi sevenler için şık tesettür takımları, klasik giyinmeyi sevenler için klasik tesettür kıyafetler, özellikle genç yaş grubunun ve dinamik ruhlu kadınların tercihi olan tesettür spor giyim gibi her tarza hitap eden tasarımlar mevcuttur.

Tesettür kıyafetlerde aranılan en elzem özellik elbette, kıyafet kesimindeki ayrıntı… Tesettür kıyafetler, vücudu sararken yapışmayan, vücut hatlarınızı belli etmeyen, kullanım sırasında sizi rahat bırakan, esnek ve konforlu kıyafetlerdir. 

Tesettür kıyafette, özellik arayanların, tarz kıyafetler tercih edenlerin ise en güvenilir ve doğru adresi, tarz koleksiyonları ile Zülays Giyim, farklı tasarımları ile dikkat çekiyor.  

En Trend Spor Tesettür Kıyafetlerin Adresi: Zülays Giyim


Tesettür kıyafet seçerken, kumaşın kalitesi, kullanım rahatlığı, kumaş dokusu, kıyafetin tarzı, rengi, modeli gibi unsurlara dikkat etmek gerekir.

Tesettür giyimde aradığınız her özelliği bulabileceğiniz Zülays, en trend ürünlerle tesettür kıyafette aradığınız özelliklere, zevkli çizgilerle ulaşma fırsatı sunuyor.

Zülays Giyimin Tesettür Spor Kıyafetlerine Bayılacaksınız?


Rahatlığı ile ön planda olan tesettür kıyafetler, bu özellikleri spor tarzla birleştirdiğinde, özellikle genç tesettürlü hanımların vazgeçilmez kıyafetleri arasında en çok tercih edilen de spor tesettür kıyafetler olarak belirmektedir.

Tesettür kıyafetler içerisinde en çok tercih edilen bol paça ya da paraşüt eşofmanlar,  salaş eşofmanlar, sweatshirtler, basic sweatler, geniş paça pantolonlar, sweatshirtlerdeki çeşitlilik ile Zülays Giyim, tarz sahibi sportif, genç hanımların en çok tercih ettiği adreslerden biri olarak karşımıza çıkıyor.

Zülays Giyim’in, sportif tesettür giyim tarzında ürettiği, birbirinden tarz kıyafetlerle dinamik ruhların, özgür hissedebileceği, rahatlığı sonuna kadar tadabilecekleri spor kıyafetleri tesettürlü genç hanımların bayılacağı koleksiyonlar olarak dikkat çekiyor.

Spor Tesettür Kıyafetler İçerisinden Tercih Edebileceğiniz Ürünler Nelerdir?


Zülays Giyim’de pek çok tesettür kıyafeti bulabileceğiniz gibi spor kıyafetlerin olmazsa olmaz parçalarında da aynı rahatlığı yaşayacaksınız. Zülays tesettür spor kıyafet koleksiyonda yer alan sayısız ürün çeşitliliği ile spor kıyafetlerinizde tarzınızı yansıtabilir, spor kıyafetlerin rahatlığını hissedebilirsiniz.

Sweatshirtler, spor tarzın en çok tercih edilen kıyafetlerinden en rahat ve en tarz parçaları olarak bilinir. Farklı modeller ve farklı renklerle bir araya getirilen, zevkli çizgilerle tamamlanan bu kıyafette rahatlığı tarza dönüştürme imkânı yakalama şansını edineceksiniz.

Zülays’ın cepli, fermuarlı, kapüşonlu, dik yaka fermuarlı gibi, sayılabilecek daha pek çok sweatshirtleri, tesettürlü hanımların vazgeçilmezleri arasında yer alırken kombinlenen pantolonlar ve ayakkabılarla da dikkat çekici bir yansıma oluşturuyor.

Sweatshirtler gibi, asimetrik kesimi, beden skalasının genişliği, renk çeşitliliği gibi faktörler dikkate alınarak tasarlanmış eşofman takımları, eşofman altları, kadife takım kıyafetler gibi bol paça pantolonlar da Zülays Giyimde tercih edebileceğiniz en ideal tesettür spor kıyafetlerdendir.

Bol paça pantolonlarda kullanılan tensel kumaş rahatlığı ile siz de hem tarz hem rahat edebilme imkânı buluyorsunuz.

Bilindiği üzere tensel kumaş tekstilde en çok kullanılan kumalardan biridir. Dökümlü yapısı, yumuşak dokusu, dayanıklılığı, şık görünümü ve rahat kullanımı ile sektörde sıklıkla tercih edilir.

Zülays Giyimin tensel kumaş kullanarak tasarladığı pantolonlarda aradığınız bedeni bulabileceğiniz gibi farklı renk tercihlerinde de bulunabilirsiniz. Zülays Giyim’de yer alan sayısız spor tesettür kıyafet ile yaşınızı gereği gibi yansıtma imkanı bulacak, genç ruhunuzu görsel bir şölene dönüştüreceksiniz.

Zülays Giyimin spor kıyafetleri ile rahatlığı yaşayın


Zülays’ın, eşofman takımlarında, terletmeme ve iç göstermeme özelliği ile dikkat çeken kumaşlardan olan Sandy kumaş kullanımı, tesettürlü hanımların ilgisini çekmektedir. Bu kumaşın rahat ve dökümlü oluşu ile spor kıyafette tercih edilmesi oldukça doğru bir seçim olarak karşımıza çıkıyor.

Zülays’ın tek eşofman alt modelleri, sweatshirt seçenekleri, geniş paça pantolonları gibi tek parçaları ayrı ayrı kombinleyebileceğiniz ya da takım halinde tercih edebileceğiniz birbirinden tarz eşofman takımlarında, sizlere farklı tarzları yansıtma, konforlu kullanım fırsatı sunuyor.

Zülays’ın kendine has tasarımları ile spor yaparken tercih edebileceğiniz eşeofman takımları gibi hem spor hem günlük kullanıma uygun tesettür spor giyim koleksiyonu ile mutlaka tarzınıza hitap eden kıyafetler bulabilirsiniz. Teninize yapışmayan, dengeli bol kesimi, teninizin nefes almasına imkân sağlayan kumaş dokusu, renk çeşitliliği ve aradığınız her bedene kolay ulaşım imkânı ile Zülays, tesettürlü genç hanımların kaçınılmaz tercihleri arasında yer alıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi