Ads Area

Bebek göründü: Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi Başak Dizer’in heyecanlı bekleyişi

Bebek göründü: Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi Başak Dizer’in heyecanlı bekleyişi
6 buçuk aylık hamile olan Kıvanç Tatlıtuğ’un eşi Başak Dizer, sosyal medya hesabından hamilelik fotoğraflarını paylaştı. Dizer'in hamilelik pozu kısa sürede birçok beğeni ve yorum aldı.

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile stil danışmanı eşi Başak Dizer 2016 yılında nikah masasına oturdu. Şimdilerde bebek heyecanı yaşayan çift, geçtiğimiz aylarda bebek beklediklerinin müjdesini vermişti. İkili, çok heyecanlı ve mutlu olduklarını belirtmişti. 44 yaşındaki Dizer, büyüyen karnıyla objektif karşısına geçerek pozlar verdi.

Bebek göründü: Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi Başak Dizer’in heyecanlı bekleyişi


Başak Dizer, ilk bebeğini kucağına almak için gün sayıyor...


İlk kez anne baba olma heyecanını yaşayan ünlü çift, yoğun programlarına ara verip tatil kaçamağı yaptı. Kar tatilini tercih eden ikiliden Başak Dizer, kayak yapmak yerine bol bol dinlendi. Karın keyfini çıkaran Dizer, belirginleşen karnıyla peş peşe pozlar verdi. Başak Dizer’in paylaşımına “Hamilelik çok yakışmış” , Güzel anne adayı, nazar değmesin” , “Sağlıkla kucağınıza alın inşallah” gibi yorumlar yapıldı.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli olmuştu. Mutlu çiftin bir erkek bebeklerinin olacağı öğrenildi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi