Ads Area

Binnur Kaya, Kırmızı Oda dizisine böyle veda etti

Binnur Kaya, Kırmızı Oda dizisine böyle veda etti


TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan ‘Kırmızı Oda’ dizisi final yapıyor. 

Dizi bu Cuma günü 61. bölümünde ekranlara veda edecek. Başrolünde 'Doktor Hanım' karakteriyle seyircinin gönlünü kazanan Binnur Kaya da veda mesajı paylaştı.

OGM Pictures’ın TV8 için çektiği ‘Kırmızı Oda’ dizisi için final yapıyor. Dizide oyuncu kadrosu her bölüm değişse de Binnur Kaya her bölümde başrolü üstleniyordu. Dizinin diğer oyuncularından Meriç Aral 22. bölümde, Burak Sevinç ise 30. bölümde projeden ayrılmıştı.

REYTİNGLERE YENİK DÜŞTÜ

Proje eski parlak reytinglerine geri dönemeyince Erkan Petekkaya kadroya dahil olmuştu. Ancak ünlü oyuncu da diziyi kurtaramadı. Petekkaya'nın canlandırdığı Sadi karakterinin diziye dönmesine rağmen reytinglerinde beklenen artış olmadı.

Binnur Kaya, Kırmızı Oda dizisine böyle veda etti


“YENİ YOLCULUKLARDA BULUŞMAK DİLEĞİYLE”

61. bölüm ile 18 Şubat Cuma akşamı ekranlara veda edecek olan Kırmızı Oda’nın başrolü Binnur Kaya'dan veda paylaşımı geldi. ‘Doktor Hanım’ karakterine hayat veren Kaya, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Şifa niyetine çıktığımız yolculuğu 61. bölümün sonunda bu cuma noktalıyoruz. Bu süre içinde sizlerle birlikte olmak; acılarımızı, anılarımızı paylaşmak harikaydı. Bu yolculuğu bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Yeni yolculuklarda buluşmak dileğiyle."

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi