Ads Area

Edis’e Azerbaycan’da büyük ilgi

Edis’e Azerbaycan’da buyuk ilgi
Edis uzun bir aradan sonra ilk konserini Azerbaycan’da verdi. Birkaç saat içinde biletleri tükenen iki muhteşem konserle Bakü’de hayranlarıyla buluşan ünlü yıldız, Azerbaycan türküsü ‘Ayrılık’ı binlerce izleyeni ile birlikte söyledi. 

Edis, 4 aydır Amerika’da yürüttüğü müzik çalışmalarının ardından ilk kez Azerbaycan’da verdiği konserle hayranlarıyla buluştu. Bakü Kongre Merkezi’nde 7 ve 8 Mayıs tarihlerinde iki konser veren ünlü yıldız, uzun bir aradan sonra sahnede olmanın mutluluğunu yaşadı. Edis “Necesiniz” diyerek Azerbaycanlıları kendi dilinde selamladı. En sevilen şarkılarının yanı sıra bir Azerbaycan türküsü olan ‘Ayrılık’ı da seslendiren Edis’e binlerce izleyeni eşlik etti.  

Azerbaycan rekoru

Biletleri 45 gün öncesinden satışa çıkan ve birkaç saat içinde tükenen konserler Azerbaycan’ın en hızlı kapalı gişe olan konserleri oldu. ITICKET tarafından Edis’e bu unvanla özel bir plaket sunuldu. Edis’i iki konserde toplam 7 bin kişi izledi. Konserler sonrasında Edis, Azerbaycan’ın sosyal medyada en çok konuştuğu isim oldu. 

Edis’e Azerbaycan’da buyuk ilgi


Düet müjdesi

Edis Azerbaycan’a gelir gelmez kalabalık bir gazeteci ve hayran grubuyla karşılaştı. Havalimanında gazetecilerle konuşan ünlü yıldız, “Bakü’ye ilk kez geliyorum ama bir daha gelmek için sabırsızlanıyorum. Konserlerimin gördüğü ilgi için tüm Azerbaycanlılara çok teşekkürler” dedi. Edis, muhabirlerin ‘Azerbaycan şarkılarını seviyor musunuz?’ sorusu üzerine, “Evet ‘mahnı’larınızı (şarkılarınızı) çok seviyorum. Özellikle Eurovision performanslarınızı da severek takip ediyorum” yanıtını verdi. Edis, İngilizce single’ını temmuz ayından sonra yayınlayacağının ve önümüzdeki günlerde yabancı bir sanatçı ile düet yapacağının da müjdesini verdi. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe