Ads Area

Survivor Sude Burcu Mert Öcal evleniyorlar mı?

Survivor Sude Burcu Mert Öcal evleniyorlar mı?
TV8 ekranlarında yayınlanan ve en sevilen yarışma programlarından birisi olan 'Survivor All Star 2022'den geçtiğimiz aylarda ayrılan ünlü oyuncu Mert Öcal ile bir diğer yarışmacı Sude Burcu arasındaki aşk tüm hızıyla devam ediyor. Çiçeği burnunda aşıklar, son katıldıkları bir düğünden pozlarını yayınlarken çiftin ne zaman evlenecekleri büyük mera konusu oldu.

Survivor 2022 All Star yarışmasından elenerek adaya veda eden Mert Öcal ile Sude Burcu arasındaki aşk tüm hızıyla devam ediyor. İlk başlarda, aşklarını gizleyen ünlü çiftten adaya ilk veda eden Mert Öcal olurken Sude Burcu'da geçtiğimiz haftalarda yarışmadan elenmiş ve 26 yaşındaki tekvandocu ve zumba eğitmeni Sude Burcu, İstanbul'a gelir gelmez soluğu 39 yaşındaki oyuncu sevgilisinin yanında almıştı.

Mert öcal ile birlikte bol bol fotoğraflar paylaşan Sude Burcu, daha sonra sevgilisiyle tatile çıkmış ve yarışmadan dolayı bir süre ayrı kalan çift, tatilde verdikleri pozlarla çok konuşulmuştu. İkili son olarak katıldıkları düğünden yeni fotoğraflar paylaştı. Çiftin son fotoğrafları hayranları tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutulurken Öcal Ve Burcu'nun ne zaman evleneceği merak konusu oldu.

Survivor yarışması aşk üçgeniyle karışmıştı!

Survivor All Star yarışmasında bu yıl aşk üçgeni bombası damgasını vurmuştu. Aralarında bir ilişki oldukları öne sürülen Mert ile Sude, aralarındaki ilişki gizli, susmayı tercih etmişlerdi. Gönüllüler, takımda yer alan Evrim Keklik ise parkurda yarıştıkları sırada Sude ve Mert'e "Aranızda bir şey mi var?" sorusunu sormuştu. Verilen yanıtlar ise ikili arasındaki gerçekleri ortaya çıkarmıştı.

Survivor Sude Burcu Mert Öcal evleniyorlar mı?
Mert ve Sude'nin ilişkileri ayyuka çıktıktan sonra Ogeday'ın Sude'yi "Mert'ten uzak dur" sözleriyle uyarmasının ardından Nisa, takım arkadaşı Sude'ye Mert ile ilgili bir itirafta bulunmuş ve Mert'in dışarıda Makbule Şakalakoğlu ile ilişkisi olduğunu açıklamıştı. Sude, kim ne söylerse söylesin, herşeye rağmen Mert'i sevdiğini itiraf ederek ilişkisine devam etme kararını vermişti. İkili hakkında evlenecekleri haberleri çıkmış, Öcal'ın sosyal medya paylaşımı ise bu haberlerin doğru olmadığını ortaya koymuştu. 

Tüm bu olaylar yaşlanırken Instagram'dan Mert Öcal'ı takipten çıkan Makbule Şakalakoğlu, Mert ile birlikte çektirdikleri fotoğrafları da sayfasından kaldırmıştı.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe