Ads Area

Global Müzisyen VIIA hakkında

Global Müzisyen VIAA hakkında
1988 de Antalyada dünyaya gelen VIIA, Müziğe küçük yaşlarda merak salıp çeşitli okul gruplarında gerek perküsyonist gerek ise enstrumanist olarak bir çok faliyette bulunmuştur.  

Genç yaşlarında gittikçe müzik deryasına dalan VIIA kendini elektronik müzik yaparken bulmuş ve kariyer basamaklarını hızla çıkmaya başlamıştır. Çeşitli müzik yazılımları üzerinde ses tasarım konusunda kendini geliştiren ve bu konuda tatmin olamayıp evini bir çok analog synthsizerlarla dolduran VIIA, Türkiyenin Live Performance prodüktörleri arasında 1. sırada ismini korumaya devam ediyor.    

Ülkenin en önemli festivalleri ve klüplerinde performans sergileyen ve hızını alamayan VIIA, bir süre sonra kendi plak şirketi Theory X'i Sezer Uysal ile beraber kurdu ve buradan yayınladığı singlelar dinlenme rekorları kırdı. Müzik listelerinde sürekli parçaları çalınarak en tepede yer aldı. Genç prodüktör son şarkısı olan Space Fusion müzik severler tarafından çok beğenildi. Müthiş geri dönüşler alan parça, dünyaca ünlü Prodüktör Inigo Vontier tarafından mükemmel bir remix çalışması ile daha da ileri bir seviyeye taşındı.

Global Müzisyen VIAA hakkında
”Bugünlere gelmek için çok çalıştım ve emek verdim. Hedeflerime ulaşabilmek için her gün daha fazla çalışmaya devam ediyorum. Severek ve gönülden yaptığım iş olduğu için yorulmak çok söz konusu olmuyor” cümlelerini kuran VIIA. Theory X bünyesinde hem şirket sahibi hem de sanatçı olarak elektronik müzik kariyerine durdurak bilmeden devam ediyor.   

Müziğin dışında sosyal aktivitelerden ayrı kalmayan VIIA, gittiği her ortamdan sesler kaydedip parçalarında inanılmaz bir mühendislikle bunları sevenlerine nakşediyor!   

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe