Ads Area

Baba dizisinde kadro değişikliği yeni oyuncular geliyor

Baba dizisinde kadro değişikliği yeni oyuncular geliyor

Geçtiğimiz sezon kadrosundaki güçlü isimlerle ve etkileyici senaryosuyla tüm dikkatleri üzerine toplayan Ay Yapım imzalı dizi ‘Baba’nın ikinci sezonunda kadroya sürpriz oyuncular dahil oldu. Yeni sezonu merakla beklenen ‘Baba’ çok yakında Show TV ekranlarında yerini alacak.

Show TV’nin yayınlandığı günden bu yana ilgiyle takip edilen Ay Yapım imzalı dizisi ‘Baba’nın yeni sezonu için geri sayım devam ediyor. Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ı buluşturan dizinin kadrosuna Levent Ülgen, Hazal Türesan, Ali İl, Buse Meral, Ezgi Dinçer, Volkan Kıran ve Elif Verit gibi usta ve başarılı isimler katıldı. Dizinin yeni sezonunda dahil olan isimlerin hikayenin seyrini nasıl etkileyecekleri ve hangi karakterlerle senaryoya dahil olacakları şimdiden merak konusu oldu. Geçtiğimiz sezona damgasını vuran dizinin yönetmenliğini Çağrı Bayrak üstlenirken, senaryosunda Gökhan Horzum imzası yer alıyor.

Sürükleyici hikayesiyle birçok duyguyu aynı anda yaşatan ve sezon finalinde akıllarda bıraktığı soru işaretlerinin ardından yeni sezonu heyecanla beklenen ‘Baba’ çok yakında Show TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi