Ads Area

Burak Çelik: “Ölçülü romantiğim”

Ekranın yeni jönlerinden Burak Çelik, ‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’te.

Hürriyet YouTube kanalında yayınlanan ‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’in bu haftaki konuğu Burak Çelik oldu. Son dönemde rol aldığı dizilerle dikkatleri üzerine çeken yakışıklı oyuncu, kariyeriyle ilgili “Hırsım yok, azmim var. Setler ve bu meslek çok zor. Bu işi sevmeyen sadece para için yapamaz” dedi. Farklı rolleri denemeyi hayal ettiğini söyleyen oyuncu “Seni bir forma sokuyorlar ve hep o forma uygun rollerde oynamanı istiyorlar. Kimse risk almak istemiyor. Hepimizin içinde beğenilme, onaylanma gibi dürtüler var ama ben buna çok takılmıyor, o denizde de boğulmuyorum” diye devam etti. 

Burak Çelik: “Ölçülü romantiğim”

Hem romantik komedi hem aksiyon türünde farklı projelerde rol alan Çelik, “Romantik komedide sürekli yüksek bir enerjide olman gerekiyor. Bunun da zor yanları var. Bundan önceki işim aksiyondu; doğa şartları daha zordu ama finalde ikisi de oyunculuk” diyerek bu iki türün kıyaslamasını yaptı. 

Dışarıdan sert mizaçlı göründüğünü oysa komik ve eğlenceli olduğunu söyleyen Çelik, özel hayatıyla ilgili soruları da yanıtladı; “Ölçülü romantiğim. Çok değil, mesela yemek sırasında mum falan yakacaksam o mumu yakamayınca gülebilirim. Aşkta huzurdan yanayım. İtişme tatlı bir yerden olabilir ama sürekli didişme hali yorar” dedi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe