Ads Area

Serum kullanmanın gerçekten bir faydası var mı?

Secretuma Pharma Tarafından üretilen Secretumac Komplex Yüz Serumunun Etkileri 
Serum kullanmanın gerçekten bir faydası var mı? 

Normal bakım yeterli mi yoksa seruma da ihtiyacınız var mı? Serumların gerçekten neler yapabilir?  Secretuma Pharma Tarafından üretilen Secretumac Komplex Yüz Serumunun Etkilerini ve etki hızıyla birlikte cildinizdeki etkilerini inceledik.

Serum kullanmanın gerçekten bir faydası var mı?

Cildimiz ; çok az uyku, stres veya dengesiz beslenme, yüzümüzde solgunluk, kirlilik ve benzeri etkilerle fark edilebilir hale gelebilir. Güzellik endüstrisi etkili bir mucize tedavi geliştirdi: yüz serumlarının kuruluk, yaşlanma kırışıklıkları veya tahriş gibi cilt sorunlarına karşı yardımcı olduğu ve genel olarak dengeli bir cilt hissi sağlar. Piyasadaki sayısı oldukça fazla serumlar arasında son günlerde konuşulan ve kullanıcıları tarafından çok beğenilen secretumac serum kişisel ihtiyaçlarınız hakkında serumlarla ilgili bilmeniz gereken her şeyi size anlatacağız ve sizi favori son günlerin trendi bir Serumla tanıştıracağız!

Yüz  serumları  nasıl çalışır?  

Sadece birkaç damla ile yüz serumu cilt için gerçek bir bakım kokteylidir: yüksek konsantrasyonlu bileşenler sayesinde jel benzeri serumlar normal kremlerden daha etkilidir. Yüksek kaliteli serumlar deri tabakasına nüfuz eder ve oradaki hücre aktivitesini uyarır - ölü cilt hücreleri temizler ve yeni cilt hücreleri oluşur.

SECRETUMAC Komplex Serumun İçeriğinde neler bulunuyor?

Taşıdığı bileşikler; H. perforatum çeşitli gruptan maddelerin yer aldığı kompleks fitokimyasal bir bileşim sergilemektedir. Bitkide %0,05 – 1 oranında uçucu yağ (α-pinen, karofilen limonen, mirsen ve sineol), %2-5 oranında flavonoller (hiperosid, kuersitrin, izokuersitrin, kuersitin ve rutin), biflavanlar (amentoflavon, biapigenin), %0,05-0,15 oranında naftodiantron türevleri (bunların %80-90’ı hiperisin ve psödohiperi- , protopsödohypericin, protohiperisindir), floroglusinoller (%4 oranına kadar hiperforin, adhiperforin), fenolik asidler (klorojenik asid, kafeik asid ve ferulik asid), steroller (β-sitosterol), vitaminler (C ve A vitaminleri), antrakinonlar, karotenoidler, karbolik asidler, ksantonlar, proantosiyanidinler, kumarin, bazı aminoasidler, tanen ve reçine bulunmaktadır. flavonoid bileşiklerinden bi-apigenin (0-35 ppm); floroglusinollerden hiperforin (45-370 ppm), adhiperforin (12-176 ppm) ve furohiperforin (0-13 ppm) içermektedir. Kararsız yapıları nedeniyle protohiperisin ve psödoprotohiperisin daha kararlı ürünler olan, hiperisin ve psödohiperisine dönüşürler.
yağ asitleri bileşimi; C16:0 Palmitik asit %7,5-20 C16:1 Palmitoleik asit %0,3-3,5 C18:0 Stearik asit %0,5-5 C18:1 Oleik asit %55-83 C18:2 Linoleik asit %3,5-21 C18:3 Linolenik asit <%1,0 Farmakolojik araştırmalar sarı kantaron yağının küçük yaralar ve yanıklar, güneş yanıkları, sıyrıklar, ezilmeler ve ülser gibi durumlarda kullanımını desteklemektedir. İçeriğindeki naftodiantronlar (hiperisin gibi) ve fluroglisinoller antioksidan, antienflamatuar, antikanser ve antimikrobiyal aktiviteleri içermektedir. Hypericum perforatum’ un farmakolojik etkileri ve tıbbi kullanımı hakkında çok sayıda bilimsel araştırma yapılmıştır.. Ek olarak, entegre antioksidanlar ve cildin kendi proteinleri,  yaşlanma karşıtı bir etki sağlar ve yüz cildini daha pürüzsüz ve temiz hale getirir. Bakım rutinine kalıcı olarak entegre edilen serumlar, dengeli ve sağlıklı bir cilt ortaya çıkarmalıdır.
 

Yüz serumları nasıl kullanılır?


Kısa süreli serum kullanımı : Birdenbire ya da yaşa ve çevresel faktörlere bağlı olarak cildinizin çekici görünmenize engel olmasına içeriyorsanız , cildiniz aşırı kuru , renk geöişleri dengesiz ,kırışıklıklarınız arttıysa Secretumac Komplex serumu denemelisiniz.? Yüz serumunun iki ila dört hafta uygulanması rahatlama sağlar. Günlük temizliğinizden sonra, cilt özellikle aktif maddelere açıktır: Elinize birkaç damla serum koyun ve cilde nazikçe masaj yapın. Cildin yalnızca tek tek bölgeleri stres altındaysa, serumu seçici olarak uygulayabilirsiniz. 30-45 dk sonra  kremi her zamanki gibi uygulayın. Yaz aylarında cilt tipine bağlı olarak nem takviyesi olarak tek başına serum yeterlidir.

Uzun süreli serum kullanımı : Cildiniz daha fazla nem kullanıyorsa veya düzenli olarak leke ve kızarıklığa meyilliyse, yüz serumunu kalıcı olarak bakım rutininize dahil etmelisiniz. İdeal olarak, serumu sabah ve akşam temizledikten hemen sonra uygulayın ve ardından gündüz veya gece kreminizi uygulayın. Alternatif olarak, serumu makyaj öncesi baz olarak kullanabilirsiniz: makyaj küçük kırışıklıklara yerleşmez ve daha uzun süre kalıcıdır.

Her cilt tipi için doğru serum


Kuru cilt: Hyaluronik asit ile susuz kalmış cilt ile yanlış gidemezsiniz ve aktif madde içeren bir dizi ürün bulacaksınız. Aloe Vera, kuru cildiniz üzerinde eşit derecede faydalı bir etkiye sahiptir. Yüzünüz için en iyi serumla bile zengin bir gündüz kremi de kullanmalısınız  . Yağlar , aşırı kuru yüz cildi için  bir alternatiftir .

Kızarık, tahriş olmuş ve saf olmayan cilt: Termal su içeren bir yüz serumu bu cilt tipi için idealdir. Bir antioksidan görevi görür, böylece cildinizi yatıştırır. Açai berry özü, yeşil çay ve C vitamini gibi aktif maddeler benzer bir dengeleyici etkiye sahiptir.

Pigment lekeleri: Kırışıklıklar, retinol, meyve asitleri veya daha önce bahsedilen hyaluronik asit ve daha etkili olarak Secretumac Komplex Serumun içeriğindeki bileşenleri içeren bir yüz serumu yaşlanma sürecini yavaşlatabilir ve yaşlılık veya pigment lekelerini azaltabilir.

Secretumac teknolojisi, cilt hasarını onarmak, küçük kırışıklıkları yumuşatmak ve susuz kalmış cildi besinlerle en iyi şekilde beslemek için tasarlanmıştır.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe