Ads Area

Haftanın Röportaj Konuğu: Cengiz Hışır

Haftanın Röportaj Konuğu: Cengiz Hışır
Son dönemde radyo ve müzik dünyasında yükselen isimlerinden birisi olan Cengiz Hışır konuğumuz. 

Öncelikle yayınımıza hoşgeldiniz. Radyoya başlangıç hikayenizden bahseder misiniz?

Hoşbuldum :) Tabi kii, ilk olarak 2020 yılında pandeminin en yoğun yaşandığı dönemde ve evlerde kaldığımız süreçte başladığını söyleyebilirim. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ilk radyo işim başlamış oldu. Aslında bir hedef ve kariyer amacım yoktu. Gelişen süreçte birçok bilgi birikimi ve çalıştığım şarkılarda Top Listelerde yer alınca bir serüvene yelken açmış oldum.

Birçok radyocu bu işin okulundan çıkarak kariyer sahibi oluyor. Sizin de bu şekilde mi gerçekleşti?

Hayır. Benim sürecim tamamen doğru zamanda doğru yerde olmakla ilgili ve biraz da şans eklenince ilerlemek kaçınılmaz oluyor. Aslında asıl işim bilişim sektöründe devam ediyorum. Şimdlik iki yönlü devam ediyorum.

Kısa sürede  Superr Fm ve Dijital Media Company şirketlerinin son üyesi oldunuz. Bunun hakkında neler söylemek istersiniz?

Kısa sürede ifadesine katılmıyorum. Çünkü iki yıllık bir uğraşın meyvesi demek daha doğru ifade olur benim için. Benim için özel bir yer. Program yayını yapma konusunda bana çok katkı sağlıyor.

Cover çalışmalar yaptığını duyduk ve hatta dinledik. Sakin, naif bir ses tonuyla söylüyorsunuz. Dijital platformlarda yayınlamayı düşünüyor musunuz?

Stüdyodayken kayıt odasında bir hayli vakit geçiriyorum. Bir gün arkadaşlarla bir şarkı mırıldanarak başlayıp, sonrasında benim sürdürdüğüm şarkıyla başlayan hikaye. Üç şarkıya cover yaptık. Ama benim için oldu hissine ulaşmadan yayınlamayı düşünmüyorum.

Yakın zamandaki hedefleriniz nelerdir?

Kendim yazmış olduğum şarkılar vardı. Radyodan birçok dostumla paylaştım ve gayet güzel tepkiler verdiler. Bunun üzerine bir şarkıya beste yapılmaya başlandı.Ardından klip için görüşeceğiz.Tabii doğal olarak benim de kendi duygularımı katmam önemliydi. Profesyonellik kazanmak adına Sevgili Beste Çetin tarafından müzikal eğitimlerime  devam ediyorum. Aynı zamanda kamera önünde deneyim kazanmak adına yaklaşık iki hafta önce çekimlerine başladığımız projeye devam ediyorum.

Son olarak neler söylemek istersiniz? Bize vakit ayırdığınız için teşekkür ederiz.

Hayatımın belki de en yoğun dönemini yaşıyorum. Telefonumu en az kullandığım zaman diyebilirim. Hatta birçok arkadaşım bu konuda bana sitem ediyor. Haksız sayılmazlar çünkü mesajlara geç dönmem bencede iyi değil. Hayatta istedikten sonra her şey yapılabilir. Mühim olan istemek..
Ben teşekkür ederim bu keyifli sohbet için.

Sevgiler :)
 
✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi