Ads Area

Yepyeni bir gençlik dizisi geliyor: Darmaduman

Yepyeni bir gençlik dizisi geliyor: Darmaduman

Ay Yapım’dan yepyeni bir gençlik dizisi geliyor... Çok yakında FOX’ta ekrana gelecek Darmaduman’ın dikkat çeken ilk tanıtımı yayınlandı.

Yayınlandığı dönemde yediden yetmişe herkesi etkisi altına alan ‘Beverly Hills, 90210’nun lokal uyarlaması Darmaduman, FOX’ta seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor. Senaryosunu Damla Serim’in kaleme aldığı ve Deniz Yorulmazer’in yönetmen koltuğunda oturduğu “Darmaduman” dizisinin kadrosunda Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aytaç Şaşmaz, Aslıhan Malbora, Necip Memili, Nur Fettahoğlu, Ali Önsöz, Meral Çetinkaya ve Metin Coşkun gibi birçok önemli isim yer alıyor.

Çekimleri İstanbul’da devam eden dizinin dikkat çeken ilk tanıtımı yayınlandı. Yıllar süren küslüğün ardından, İstanbul’daki baba evine dönmek zorunda kalan Harun ve ailesinin, değişen yeni hayatı ve çevresinden kesitler gördüğümüz tanıtım, diziye dair heyecanı artırırken oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.

Gençlerin kendilerini, hayatı, arkadaşlığı ve aşkı keşfettikleri yolculuklarında yetişkinlerin de gençlikleriyle hesaplaşmalarını ve  kendilerini yeniden bulma hikayelerinin anlatıldığı ‘Darmaduman’ çok yakında FOX’ta seyirci ile buluşacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe