Ads Area

Kargoları en hızlı ve güvenli taşımanın yolu

Kargoları en hızlı ve güvenli taşımanın yolu

Türkiye’nin inovatif kargo sistemini hayata geçiren Kargoist, online alışverişin en yoğun yaşanacağı Kasım ve Aralık ayı boyunca en hızlı ve garantili kargo çözümleriyle tüm e-ticaret firmalarının yanı başında.

Black Friday’den yılbaşı alışverişine favori listelerinin en dolu olduğu bu iki ay boyunca, herkesin heyecanla gelmesini beklediği kargolarını en hızlı ve güvenle taşıyacak olan Kargoist, bütün imkanları ve teknolojisi ile hazır.

Kargoist, büyüdükçe gelişen e-ticaret lojistiğindeki sorunlara yenilikçi çözümler hedefiyle yola çıktı ve kısa sürede büyüyen bir marka oldu. Üstelik Kargoist sadece yazılımda değil saha uygulamalarında da aktif. Türkiye’de ilk kez scooter ile dağıtım yapan firma olan Kargoist, teslimat modellerindeki çeşitlilikler ile birlikte daha hızlı ve daha pratik bir dağıtım ağına kavuştu. 

Kargoları en hızlı ve güvenli taşımanın yolu
Kargoist, özellikle e-ticaret taşımacılığına teknolojik yenilikler getirerek pazarda adından söz ettirmeyi başardı. Bunlardan biri last mile… Bir depoya getirilen malların tam olarak paketlenmesini ve doğrudan müşteriye gönderilmesini sağlayan bir tedarik zinciri yönetiminin son ayağı.
 
Pandeminin başladığı 2020’de %300, devamındaki 2021’de yine aynı başarı yüzdesiyle %300 büyüme gösteren ve geçen yıl sadece 9,5 milyon e-ticaret ürünü taşıyan Kargoist, bu yüksek büyümeleri esnek yapılarının yanısıra hizmet kalitesini ön planda tutmasına borçlu. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe