Ads Area

Alina Boz'dan düğün müjdesi! Kayinvalide Sezen Aksu kesenin ağzını açtı

Alina Boz'dan düğün müjdesi! Kayınvalide Sezen Aksu kesenin ağzını açtı

Genç oyuncu Alina Boz ile şarkıcı Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer'in nikah tarihi belli oldu. Hazırlıklar yıllar öncesinden başladı.

Son olarak FOX TV'de yayımlanan, başrollerini ünlü oyuncu ve müzisyen Şevval Sam'ın oğlu Taro Emir Tekin ile paylaştığı 'Bir Peri Masalı' adlı dizide yer alan Alina Boz, şarkıcı Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile nikah masasına oturmak için gün sayıyor.

KAYINVALİDE SEZEN AKSU KESENİN AĞZINI AÇTI

Sacitaslan.com adlı internet sitesinin Güneş Gazetesi'nden derlediği habere göre; Geçtiğimiz günlerde Portekiz'de tatil yapan Özer ve Boz çifti Haziran 2027'de evlenecek. 

Öte yandan Özer'in Portekiz'in başkenti Lizbon'dan 800 bin euro (17 milyon TL) değerinde bir daire aldığı, evlendikten sonra bu evde yaşayacakları öğrenildi.

Alina Boz'dan düğün müjdesi! Kayınvalide Sezen Aksu kesenin ağzını açtı
ALİNA BOZ KİM?

14 Haziran 1998'de Rusya'nın başkenti Moskova'da dünyaya gelen Alina Boz, Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nü bitirdi.

2013 yılında ATV'de yayımlanan Cesur Hemşire dizi ile ilk kez izleyici karşısına çıkan Boz, Star TV'de yayımlanan başrollerini Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay ve Ebru Özkan'ın paylaştığı 'Paramparça' adlı diziyle herkesin tanıdığı isim haline geldi.

Oyuncu, son olarak Disney Plus'ta yayımlanan Yılbaşı Gecesi adlı filmde rol aldı.

MİTHAT CAN ÖZER KİM?

Şarkıcı, şarkı yazarı ve yapımcı Sezen Aksu'nın oğlu olan Mithat Can Özer, 8 Kasım 1981'de İstanbul'da dünyaya geldi.

'Her Şey Aşktan' filminde rol alan Özer, 2016 yılının Ekim ayında 10 şarkıdan oluşan ilk albümü 'Aşk Mevisimi'ni çıkardı.

Kaynak: sacitaslan.com
Derleyen: turkiyegazetesi.com.tr

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi