Ads Area

Oyuncu Kürşat Şahin’in organizasyonuna ünlü akını yaşandı

Oyuncu Kürşat Şahin’in organizasyonuna ünlü akını yaşandı

20 Haziran 2023 tarihinde İstanbul Wolkswogen Arena’da düzenlenen Loca Fight turnuvasına yerli ve yabancı birçok ünlü isim akın etti. Sanat, spor ve iş dünyasından birçok ismin katılığı turnuvada aynı zamanda Türk sporuna ve sporcusuna verdiği destek ile tanınan İbrahim Murat Gündüz’de yer aldı.
 
İbrahim Murat Gündüz dünyanın en büyük organizasyonlarından birisi olduğunu dile getirdiği Loca Fight Arena’da organizasyonun kurucusu olan oyuncu Kürşat Şahin ve Birand Tunca ile bir araya gelerek maçları takip ettiler. Kürşat Şahin’in bu tarz bir organizasyon düzenlediği için teşekkürlerini ileten başarılı isim aynı zamanda bu tarz organizasyonlar için iş birliği içinde olduklarını belirtti.
 
Oyuncu Kürşat Şahin ve Birand Tunca İbrahim Murat Gündüz ile Beraber Müsabakaları Takip Ettiler

Yerli ve yabancı birçok projede rol alan oyuncu Kürşat Şahin, organizasyon boyunca İbrahim Murat Gündüz ile beraber yan yana görüldüler. Aralarına genç ve yakışıklı oyuncu Birand Tunca’nın da katıldığı organizasyonda müsabakaları beraber takip ettiler.
 
Loca Fight heyecanlı bir şekilde geçtiğini belirten İbrahim Murat Gündüz özellikle organizasyon boyunca burada aldığı izlenimleri destek olduğu sporculara yansıtacağını belirtti. Birçok ünlü ismin katıldığı dev organizasyonu yakından takip ettiğini belirten başarılı isim özellikle yakın zamanda düzenlenecek farklı bu tarz organizasyonların da olacağını belirtti. Türkiye’nin kickboks ve boks alanında ilerlemesi gerektiğini düşünen Gündüz aynı zamanda oyuncu Kürşat Şahin ile iş birliği yaptıklarını belirtti.
 
Oyuncu Kürşat Şahin’in organizasyonuna ünlü akını yaşandı

İbrahim Murat Gündüz Ünlü İsimlerle Bir Araya Geldi

Başarılı iş adamı Türk televizyonunun sevilen yüzlerinden olan Kürşat Şahin ve Birand Tunca ile bir araya geldi. Organizasyon boyunca beraber takılan başarılı isimler organizasyon sonrasında da değerlendirme yaptı.

Kürşat Şahin, birçok dizide oynamış son yıllarda ise spor dünyasında birçok organizasyon düzenlemiştir. Loca Fight başta olmak üzere boks alanında tanınan birçok ünlü sporcunun bir araya gelmesini sağlayan isimlerden birisidir.

Kürşat Şahin dışında genç sporculara destek veren İbrahim Murat Gündüz’de organizasyonun dikkat çeken isimlerinden birisi oldu. Sürekli bir araya gelen ve maçları bu şekilde takip eden İbrahim Murat Gündüz, Birand Tunca ve Kürşat Şahin organizasyonun en dikkat çekici karelerinden birisini verdi.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi