Ads Area

Batumed Genç Girişimcilere Nefes Olmaya Devam Ediyor

Batumed Genç Girişimcilere Nefes Olmaya Devam Ediyor.

Batumed medikal teknolojileri ülkemizde önemli firmalardan biri. Özellikle de genç girişimciler için oldukça önemli bir nefes olan firma bu konuda popülerliğini korumaya devam ediyor. Bu konuda yönetim kurulu başkanı Fırat BATU ile yapılan söyleşide “Biz sadece cihaz satmıyoruz. Cihaz satışı yaptığımız tüm iş ortaklarımızla aile gibiyiz” diyerek aslında misyon ve vizyonlarını açıklıyor.

Bu noktada kendi işletmesini kurmak isteyen girişimcilerin kuruluş aşamasından işletme aşamasına kadar her türlü yanlarında oldukların altını çizen Fırat Batu cihaz satışı yaptığı ticari ortaklarınada akademisyen kimliğinin çok yakıştığını vurguluyor. Öyle ki firma için en önemli şeylerden biri de firmada ben yok biz varız demeleri. Bu da güven konusunda insanları ikna ediyor. Firma cihazların pazarlamasında cihaz satışı yaptığı ticari ortaklarına yurt dışından gelen cihazları Türkiye pazarında kendilerininde cihaz satışı yapabileği bir sistem kurmuş. 

Bu noktada ticari ortaklarına win win siteminin önemi vurgulayan Fırat Batu işletmelerini büyütmek isteyen herkesin kendi markalarını franchise verebileceklerinin de altını çiziyor. Bu noktada kişiler için en önemli şeylerden biri de makineler oluyor. Firma bu konuda anahtar teslim kurulum aşamasında Batumed cihazlarını kendi markaları altında bayilikler verebileceklerinin fırsatlarını da vereceklerini belirterek genç girişimcilere yol açıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi