Ads Area

'Ebru Şahin güzellik rutinlerini paylaştı'

'Ebru Şahin güzellik rutinlerini paylaştı'

Güne erken başladığı, sakinlikte kendisiyle ya da sevdikleriyle olduğu, üretebildiği bir günü huzur 
olarak tanımlayan, güzel ve başarılı oyuncu “Ebru Şahin MAG Ocak sayısına konuk oldu. Güzellik rutinlerini MAG okuyucularıyla paylaşan güzel oyuncu " Bakım ve temizlik benim için çok önemli" dedi.

"Benim için huzurlu bir gün, huzurlu bir zihnin olmasına bağlı."

Sporu yalnızca fizik iyileşmesi için değil, aslında zihne sağladığı faydaları sebebiyle de sevdiğini anlatan başarılı oyuncu, Ebru Şahin MAG Ocak sayısına konuk oldu.  Duru güzelliği ve muhteşem fiziği ile göz dolduran güzel isim güzellik rutinlerini şu sözlerle anlattı: "Bakım ve temizlik benim için çok önemli. Cildime az ve etkili ürünler kullanmaya, cilt bakımı delisi olarak boşluklarımda düzenli gitmeye çalışıyorum. Fazla makyajı sevmiyorum; yılda iki üç kez PRP gibi doğal içerikli takviyeler yapmaya, cildi kaliteli tutmaya çalışıyorum açıkçası. Spor da çocukluğumdan beri hayatımın bir parçası olduğu için sanırım fiziğimi de doğal etkenler dışında ona borçluyum."

'Ebru Şahin güzellik rutinlerini paylaştı'

"Sporda; koşu dışında binicilik, basketbol, tenis, okçuluk ve futbol en çok ilgilendiğim branşlardan."

Her sabah işten önce tam bir programa vakti olmasa bile kısa da olsa hareket etmeye çalıştığını ifade eden Ebru Şahin "Sporun, hareket etmenin hayatımızda inanılmaz büyük bir yeri ve etkisi olduğunu düşünüyorum. Fizikselin dışında ben aslında mental sağlığım için daha faydalı buluyorum. Şekil bunun yanında geliyor zaten ama sporun size verdiği mutluluk, öz güven, daha sakin bir zihin ve enerji, fiziksel faydalarının yanında benim için çok daha önemli. Spora sadece zayıflamak ve kas yapmak olarak bakılmasına, bedenler üzerinden sürekli çevrede, sosyal medyada fikirlere maruz kalınmasına, giderek daha korkunç bir hâl alan şekilciliğe sıcak bakamıyorum ve bu spor algısını da doğru bulmuyorum açıkçası. Bence bir bütün olmalı; en önemlisi de bunu önce kendimiz için yapmalıyız. Başka toplumlarda insanların -tabii ki herkesin değil ama büyük bir kısmın- bedeniyle ne kadar barışık ve öz güvenli olduğunu, kıyafetlerini başkalarının yargılarına göre seçmemeyi başardıklarını görüyoruz. Bizdeki her zaman en iyi hâlimizde olma ve hep görece “fit” kalma hâli, hem kadın hem erkekte çok büyük baskı oluşturuyor bence. Artık bu kadar çok spor yapan insan olmasına “spor kültürü oluşuyor” diye sevinirken, diğer yandan bedenler üzerinden şekilcilik ve tek tipleşme, yargılama kültürü oluştu gibi geliyor bana bazen" açıklamasında bulundu.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi