Ads Area

'Senden Önce'nin Al Yazmalı'sı! Türkan Şoray'a benzerliği şaşırttı

'Senden Önce'nin Al Yazmalı'sı! Türkan Şoray'a benzerliği şaşırttı

Başrollerinde Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’yı buluşturan Senden Önce, izleyici karşısına çıkmak için gün sayıyor.  Aşk, sadakat ve ihanet ekseninde geçen dizinin setinden kamera arkası fotoğraflar ortaya çıktı. Paylaşılan fotoğraflarda Sinem Ünsal’ın Türk sinemasının sultanı olarak bilinen Türkan Şoray’a benzerliği dikkat çekti.

Tanıtımları ile ters köşe bir hikâyenin ekrana geleceğinin sinyallerini veren Senden Önce bu kez, dizinin başrol oyuncularından Sinem Ünsal’ın Türkan Şoray’a benzerliği ile gündeme geldi. Canlandırdığı “Merve” karakteri için sette objektif karşısına geçen güzel oyuncu, saçları, gözleri ve bakışları ile Yeşilçam’ın sultanı Türkan Şoray’a benzetildi.

Oyunculuğu ile olduğu kadar güzelliği ile de dikkat çeken Sinem Ünsal, set ve karavan arasında geçen önemli anlarını sosyal medya hesaplarından da paylaşıyor.

D Media’nın yapımcılığını üstlendiği, yakında Kanal D’de ekrana gelecek olan Senden Önce’nin oyuncu kadrosunda; Alp Navruz, Sinem Ünsal, Nilperi Şahinkaya Altan  Erkekli, Tansel Öngel, Uğur Uzunel, Uğur Biçer, Kadim Yaşar, Nalan Kuruçim, Işıl Dayıoğlu, Lidya Atlik, Taha Ünal, Berra Aydınlı, Elif Baysal ve Ahmet Fuat Onan gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi