Ads Area

Sinema tarihinin en korkutucu kült serisi Alien'in son filmi: ‘ALIEN: ROMULUS'

Sinema tarihinin en korkutucu kült serisi Alien'in son filmi: ‘ALIEN: ROMULUS'

Ridley Scott’ın yapımcısı olduğu ve Fede Alvarez’in senaryosunu kaleme alıp yönetmen koltuğunda oturduğu ‘Alien: Romulus’ filminden ilk tanıtım ve afiş paylaşıldı. Sinema tarihinin kült serisinin son filmi olan yapım, büyüleyici görsel efektleri ve gerilim, aksiyon sosu bol hikayesiyle izleyicilere yüksek seyir zevki yaşatacak. 

Korku ve bilimkurgu türünün ölümsüz serilerinden ‘Alien’ın son filmi ‘Alien: Romulus’tan ilk tanıtım ve afiş yayınlandı. Bir grup genç uzay sömürgecisinin, terk edilmiş bir uzay istasyonunun derin uçarlarını temizlerken dünyanın en korkutucu yaşam formu ile karşılaşması sonucu yaşadıkları korku dolu olayları anlatan film, 16 Ağustos’tan itibaren beyazperdedeki yerini alacak. 

‘Alien’ serisini köklerine geri döndüren filmin yapımcı koltuğunda orijinal ‘Alien’ın yönetmenliğini de yapan Ridley Scott oturuyor. Fred Alvarez’in hem senaryosunu yazdığı hem de yönetmenliğini üstlendiği filmin başrollerini Cailee Spaeny, David Jonsson, Archie Renaux, Isabela Merced, Spike Fearn ve Aileen Wu paylaşıyor. Dan O’Bannon ile Ronald Shusett’in yarattığı karakterlerden ilhamla yaratılan bu korku ve gerilim dolu dünya, güçlü görsel efektleriyle izleyicileri koltuklarına yapıştıracak. 

‘Alien: Romulus’, türün ve de serinin sevenlerine unutulmaz bir seyir deneyimi yaşatacak. Bu dünyayla tanışmamış olanlar içinse altın bir giriş bileti sunacak. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi