Ads Area

Barkod Etiket Kullanımı

Barkod Etiket Kullanımı

Günümüzde barkod etiket kullanımı sayesinde her sektörde büyük kolaylıklar sağlanmaktadır. Hızlı satılan ürünler çok çabuk belirlenmektedir. Müşteri talebini anında ve hızlı bir şekilde karşılayabilmek için siparişin verilmesi de sağlanabilmektedir. Mağaza içinde ürünlerin yer değişimi de barkod sayesinde takip edilebilmektedir. Sevkiyat, üretim, dağıtım, pazarlama, market, kargo, sağlık işlemleri, posta hizmetleri gibi alanlarda etiket kullanımı çok yaygın olmaktadır.
 
Hızlı satılan be daha karlı olan ürünlerde bu barkod etiket kullanımı sayesinde kolayca tespit edilebilmektedir. Ayrıca etiket ürünlerin özelliklerini, son kullanma tarihlerini, yıkama talimatlarını, fiyatlarını belirtmektedir. Barkod kullanımı sayesinde kararların daha sağlıklı ve hızlı bir şekilde alınmasına da katkı sağlamaktadır. Doğal şartlar altında yapılan ve kullanımı son derece kolay olan termal etiket her alanda kullanımı olan bir etiket çeşidi olmaktadır. Her alanda tercih edilmesine rağmen kullanımı biraz sıkıntı olabilmektedir. Hızlı tüketilen ürünlerin etiketlenmesinde kullanılması daha doğru olmaktadır.
 
Barkod Etiket Kullanımı

Sektörlerin tercihlerine göre de farklılık gösteren etiketler logolu, resimli, yazılı üretilebilmektedir. Termal etiketler genel olarak kuru bakliyatlarda, kapalı depolardaki ürünlerde, evlerde ve normal etiketleme sistemlerinde kullanım alanı bulmaktadır. Bu tür yerlerde kullanılıyor olan termal etiketlerin doğal şartlarda kullanımı pek mümkün olmamaktadır. İsteyen her firma termal etiket kullanımını tercih edebilmektedir. Ayrıca lamine termal etiket türü de terazi barkodları açısından çok kullanılmaktadır. Hem uygun fiyatlı olması hem de kolay baskı yapılabiliyor olması sebebi ile çok kullanılmaktadır.
 
Her ürünün özelliği, ismi, cismi farklı olduğu için lamine etiket kullanımı çok gereklidir. Ekonomik açıdan tasarruf yapmak isteyenler için termal etiketler çok ideal olmaktadır. Sadece kapalı alanlarda dayanıklılık gösteren termal etiketler dış etkenlerden olumsuz olarak etkilenmektedir. Bu nedenle raf ömrü kısa olan ürünler için kullanımı çok daha uygun olmaktadır. Uzun süreli kullanım sağlamak için ısı, ışık ve nemden uzak tutulması gerekmektedir.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi