Ads Area

Dr. Mustafa Karakan kimdir?

Dr. Mustafa Karakan kimdir?

1968 yılının Ekiminde Tarsus/Mersin‘ de doğan Dr. Mustafa Karakan İlk ve orta öğrenimini Tarsus’ta tamamlamış ve ardından 1985 yılında Çukurova Üniversitesinde Tıp eğitimine başlamıştır. 

1991 yılında tıp fakültesinden mezun olarak iş hayatına başlayan Mustafa Karakan Erzurum Pasinler ilçesinde 2 yıl mecburi hizmetini de tamamlamıştır. 1994 yılında Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesinde Anesteziyoloji ve Reanimasyon ihtisasına başlayan ve bu dönemde anesteziyoloji yanında reanimasyon-yoğun bakım hizmetleri ve ağrı tedavileri konusunda eğitimler alan Dr. Mustafa Karakan bu noktada bu konu çerçevesinde tezini hazırlayarak 

1998 yılında ihtisasını tamamlamıştır. Ardından birçok yerde çalışmaya başlayan başarılı isim diğer yandan Gaziantep özel hastanelerinde obstetrik anestezi ve analjezi üzerinde özel çalışmalar yapmıştır.

2006 yılında “Ağrı (Algoloji)-Anestezi” polikliniğini Uzm Dr. M.Ali Elmacıoğlu ile birlikte kuran ve bu süreçte World Institute of Pain (WIP) ve Türk Algoloji Derneği kurslarına, eğitim çalışmalarına ve kongrelerine katılarak “Girişimsel Ağrı Tedavileri” konusunda deneyimlerini arttırmıştır. 

Bu dönemde bazı konulara ilgisini fark eden ve bu konular yönelen Dr. Mustafa Karakan klasik tıp öğretileri içindeki teşhis yaklaşımları ve tedavi uygulamalarının yetersizliğinin verdiği rahatsızlıklarla 2008 yılından itibaren "Tamamlayıcı Tıp" alanlarında çalışmalar yapmaya başlamıştır. Bu noktada birçok dernekte ve seminerde bu alanda deneyimlerini sunmuş ve çalışmalarını sunmuştur. 

Son dönemde ise Türkiye'de Nöralterapi (www.noralterapi.org) biliminin kurucusu ve Nöralterapi derneği başkanı Prof.Dr. Hüseyin Nazlıkul'un aday göstermesi ve yönetim kurulunun kararı ile 2011 yılından itibaren Nöralterapi derneğinde eğitmen olarak görev almaktadır.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi