Ads Area

The Walking Dead 7. sezon prömiyeri 5 milyon izleyiciye ulaştı

Tüm zamanların en sevilen dizilerinden biri olan The Walking Dead’in 7. sezonunun prömiyeri rekor kırdı. Dizi tüm mecralarda toplam 5 milyon izleyiciye ulaştı.

Tüm zamanların en sevilen dizilerinden biri olan The Walking Dead’in 24 Ekim Pazartesi günü gerçekleşen 7. sezon prömiyeri büyük bir gizemli bekleyişin ardından izleyici rekoru kırdı.

Tüm yayınlandığı mecralar toplandığında yaklaşık 5 milyon izleyiciye ulaşan dizi, 6. sezonun ilk bölümüne göre izlenme oranını %36 arttırdı ve Fox Networks Group’un en çok izlenen dizisi olmayı başardı.

Online mecralarda 23-25 Ekim tarihleri arasında diziden 3,1 milyon kez bahsedildi. Bu oran, FOX dizileri arasında ulaştığı en yüksek nokta olarak tarihe geçti. Ayrıca bu rakam, 6. sezon finalinden 1,2 milyon kez daha fazla ve 3. Başkanlık seçim haberleri sırasında Donald Trump hakkında atılan tweet sayısından bile daha yüksek olma özelliğine sahip.

Türkiye’de Amerika’dan hemen sonra gösterildi

The Walking Dead’in 7. sezon prömiyeri, Türkiye’de Turkcell TV ile yapılan anlaşma sonucunda Amerika yayınından sadece 4 saat sonra yayınlandı. Dizi, 24 Ekim Pazartesi günü 21:30’da ise FX kanalından izleyicileriyle buluştu.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi