Ads Area

Ağzıma cuk oturdu



Ekinci, yeni çıkaracağı albümü için bu kez Nazan Öncel’in kanatları altına girdi... 

Tuğba Ekinci, yeni albümünün çıkış şarkısı “Yanma Demezler Yanan Adama” için, “Okuduğum zaman ağzıma ‘cuk’ oturdu” dedi.

2005 yılında “O şimdi Asker” adlı albümüyle müzik dünyasına adım atan, sonrasında “Boynuz” ve “Condom” adlı albümleriyle adından sıkça söz ettiren Tuğba Ekinci, yeni çıkaracağı albümü için bu kez Nazan Öncel’in kanatları altına girdi...

Seksi şarkıcı, Öncel’in prodüktörlüğünde hazırlanan albümde ünlü şarkıcıya ait “Yanma Demezler Yanan Adama” şarkısından çok umutlu.
Tuğba Ekinci
Foto galeri için tıklayın


Öncelikle albümden bahsedelim, nasıl gidiyor çalışmalar?
- Gayet keyifli gidiyor, sabah akşam stüdyodayım. Nazan Öncel bütün albümle sağ olsun çok ilgilendi, çok emeği geçti. Albümün çıkış şarkısı da onun. Tam bana göre
bir şarkı verdi. Okuduğum zaman ağzıma ‘cuk’ oturdu şarkı.

Şarkının ismi nedir?
- Bunu söylemek için biraz erken ama hadi söyleyeyim. şarkının adı “Yanma Demezler Yanan Adama”. Bu arada şarkıda ve klipte Nazan Öncel ile bir sürprizimiz olacak.

Bu şarkıyı sizden önce Özcan Deniz almak istemiş ama alamamış. Doğru mu?
- Özcan Deniz’in almak istediği ama daha sonradan Gülşen’in talip olduğu bir şarkı bu... Gülşen’e oturmayınca Nazan Öncel bana layık gördü parçayı. Gülşen de eski şarkılarından alıp cover yaptı. Zaten Nazan Öncel’e gidiyorsun ve o sana hangi şarkıyı veriyorsa onu alabiliyorsun. Yani seçme şansın yok.
Tuğba Ekinci Kimdir? tıklayın

Nazan Öncel ile tanışmanız ve albüm yapma kararınız nasıl gelişti?
- Menajerimle “İyi biriyle çalışmamız lazım” diye düşünürken Nazan Öncel’e danışma kararı aldık. Benim menajerim Nazan Hanım’ın menajeriyle irtibata geçti, o şekilde buluştuk. Amacım şarkı almak değildi. Televizyon programları ve albüm hakkında fikrini almak istiyordum. Bana bundan sonra yapmam gereken şeyler hakkında nasihatler verdi ve tarzımı çok beğendiğini söyledi. Sonrasında biz o kadar iyi anlaşmaya başladık ki, menajerler çekildi aradan. Yani kısacası elektriğimiz tuttu.

Bu albümün diğerlerinden farkı ne olacak? Sizce kendinizi iyi ifade edebildiğiniz bir albüm oldu mu?
- Kesinlikle... Kendimi bu albümde ifade ettiğimi düşünüyorum. Nazan Öncel gibi bir divanın, prodüktörün gözüyle çıkmış bir albüm hazırladık.

CENGİZ BENİ ÇOK KIRDI

Biraz da ilişkilerinizden bahsedelim. Cengiz Coşkun ile 3,5 yıl süren bir ilişkiniz vardı ama bitti. Neden ayrıldınız?
- Ailelerimiz tarafından da bilinen bir ilişkimiz vardı ama sekiz ay önce ayrıldık. Cengiz, “ılişkimiz yüzünden artık ben mesleğimde ilerleyemiyorum” diyerek beni çok kırdı. Oysa ben Cengiz’i her zaman onore ettim. Her gittiğim yerde onu çok iyi taşıdım. Ona bu sözü hiç yakıştıramadım. Söz ağızdan bir kez çıkar. Ayrılma sebebimiz bu oldu.

Cengiz Bey, yeni sevgiliniz Ümit Cem şenol’un reklam peşinde olduğunu söyleyerek bu birliktelik konusunda sizi uyarmış. Acaba sizi kıskandığı için bu uyarıyı yapmış olabilir mi?
- Ümit’le bir ay önce 
aile ortamında tanıştık. Ailesini tanıyorum, çok iyi insanlar. Bu yüzden ona güveniyorum. Cengiz o uyarıyı beni koruma içgüdüsüyle yapmış olabilir. Cengiz’i kırmamak için tepkisini ciddiye aldım, bunu da Ümit’le paylaştım. Tabii işin içinde biraz kıskançlık da olabilir.

Peki Ümit Bey ne tepki gösterdi bu duruma?
- Ümit tepki göstermedi. O sakin biri. Sonuçta ben de Cengiz’le ilişkiye başlarken, aynı tepkiyi eski eşim göstermişti. Bu tepkileri doğal karşılamak lazım. Biten bir ilişkinin ardından bir erkeğin, eski sevgilisinin bir başkasıyla hemen görünmemesini istemesi normal.

HAYATIMIN ERKEĞİNİ BULAMADIM

Şu anda Ümit Bey’le ilişkinizin boyutu nedir?
- “Hayatımın erkeğini buldum” diyemem. Ümit yetenekli bir oyuncu ve ileride 
Türkiye’nin değerli oyuncuları arasında yer alacak. Gelecek vaat ettiği için Ümit bana çok çekici geliyor. Çok mütevazı ve çok olgun bir erkek. Mesela Cengiz için aynı şeyi söyleyemem.

Peki, bundan sonra sizi yan yana görecek miyiz?
- İnşallah ama Cengiz’in talebi ve uyarısı da benim için önemlidir.

Eski eşiniz Fatih Özbilen şu an ızmir’de askerliğine devam ediyor. Gittiniz mi ziyaretine, görüşüyor musunuz hâlâ?
- Bir kere gidebildim, komutanlarıyla da tanıştım. Bir konser talepleri oldu. Seve seve kabul ettim. Bu arada Fatih Bey nişanlanarak askere gitti. Nişanlısıyla da tanışıyorum, iyi anlaşıyoruz. Çok yapıcı bir insan. Avukat bir ailenin kızı. Kendisi de avukat. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe