Ads Area

Yeni zayıflama yöntemi

 
Ünlülerin de favorisi haline geldi...

Duydukları her diyet programını büyük bir titizlikle uygulayan Hollywood yıldızlarının son favorilerinden biri "metabolik balans" isimli bir yöntem oldu. Aralarında Beyonce Knowles, Madonna, Eva Longoria, Jennifer Lopez ve Jessica Simpson'ın da bulunduğu birçok yıldız, bu kişiye özel diyet programı sayesinde ideal kilolarına ulaştı.

Bir diyet programından çok kilo düzenleyici bir metabolizma programı olarak anılan 'metabolik balans', tüm dünyaya Almanya'dan yayıldı. Kilo almak isteyenler tarafından da uygulanabilen metod, kişinin ihtiyacı olan besinleri alması esasına dayanıyor. Günde az ve sık sık değil üç öğün beslenmeyi amaçlayan metabolik balansta; tek tip protein tüketilmesi önem taşıyor.

Bu yöntemi uygulayanların günde en az 2 litre su içmesi ve yine günde en az 8 saat uyuması çok önemli. Öğünlerin arasında 5 saatlik molalar verdiren metabolik balansın beslenme programında; akşam saat 21.00'den sonra kesinlikle bir şey tüketilmiyor. Yöntem, toplam 4 aşamalık programlardan oluşuyor.

UZMAN GÖRÜŞÜ

Uzmanlar; hamileler, epilepsi hastaları ile böbrek rahatsızlığı olanlara bu yöntemi önermiyor. Programın yaratıcısı Dr. Wolf Eckhart Funfuck ise metabolik balansla tansiyon ve diyabeti önlediğini söylüyor.

Sabah
 
✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe