Ads Area

Annem şehirli gelin istemiyor

Ersin Korkut ile Şahin Irmak, ‘Kutsal Damacana Dracoola’ ile kariyerlerinde ilk kez başrol oynadılar.

Korkut’un ‘Sebo’yu, Irmak’ın ‘Kont Drakula’yı canlandırdığı film, iyiyle kötü arasındaki mücadeleyi komedi diliyle beyazperdeye taşıyacak. 21 Ocak’ta gösterime girecek olan filmi Korhan Bozkurt yönetti. ‘Kutsal Damacana Dracoola’nın yapımcısı Şenol Zencir, Ersin Korkut ile Şahin Irmak’ın sinemada yeni bir ikili olabilecekleri konusuna dikkat çekiyor. Korkut ile Irmak ise, konuyla ilgili şunları söylüyor: “Bir Zeki Alasya-Metin Akpınar olur muyuz bilmiyoruz, bir ikili olup olmayacağımızı zaman gösterecek. İlle de ikili olalım diye bir derdimiz yok. Şartlar bizi o yöne sürüklerse neden olmasın.”

EVİN HAMARATI ERSİN
BKM Mutfak ekibinde de birlikte çalışan genç oyuncular, özel hayatlarında da birbirlerine yarenlik ediyorlar... Bir süre aynı evde yaşayan oyuncular, üstelik hiç kavga etmemiş. Ne var ki Ersin Korkut, Şahin Irmak’ı şikâyet etmekten de geri kalmıyor: “Aynı evde yaşadığımız dönemde evin hamaratı bendim. Yemek, çamaşır, temizlik, ütü bendeydi. Evin hanımı bendim. Şahin, parmağını kıpırdatmazdı.” Irmak da Şahin’e cevap vermekte gecikmiyor: “Ya adam o kadar temizlik hastası ki, onun hastalığından ben de hasta oldum. Küçücük bir çöpten bile rahatsız oluyor.”

‘HAYALİMİZ EVLENİP ÇOCUK YAPMAK’
Ersin Korkut Hakkâri’de doğup büyümüş, Şahin Irmak ise İzmir’de... Farklı kültürlerde yetişen iki kişinin nasıl bu kadar iyi anlaştıklarını sorduğumuzda, soruya ortak yanıt veriyorlar: “Farklı kültürlerde büyümüş olmamıza rağmen iyi arkadaş olmamızın nedeni hayallerimizin ortak olmasıdır. İkimiz de birlik beraberlik içinde çalışıp, üretmek; zamanı geldiğinde evlenip çocuk sahibi olmak istiyoruz. Her erkek adamın hayali aşağı yukarı budur. Biz de hayallerimizi gerçekleştirmek için birbirimizi itekliyoruz. İyi anlaşmamızın nedeni de budur.”

‘BİR KAMYONCU HAYATIMI DEĞİŞTİRDİ’
Evden kaçarak İstanbul'a gelmeyi kafasına koyan Ersin Korkut’un hayatını bir kamyon şöforü değiştirmiş. “Babam uyanmadan, bir an önce Van’a gidip uçağa binmem gerekliydi. Bir kamyoncuya beni götürmesini rica ettim. O kamyoncu beni kamyonuna almasaydı babam beni yakalayacak ben de İstanbul'a gelemeyecektim. Hayatımı bir kamyoncu değiştirdi.”

‘GELİN BURALARDAN BİRİ OLSUN’
Duyduğumuza göre Ersin Korkut’un annesi gelin konusunda biraz endişeliymiş. Konunun detaylarını Ersin’e soruyoruz, aldığımız cevap söylentileri doğruluyor: “Annem benim bir kadınla yan yana çekilmiş fotoğraflarımızı görünce telefon açıyor. ‘Oğlum, sen oralarda ne yapıyorsun?’ diye hesap soruyor. İstiyor ki gelini bizim oralardan olsun. Çünkü annem Türkçe bilmiyor. Bizim oralardan olmayan biriyle nasıl anlaşacak kadın?” Annesi, Korkut'tan şehirli gelin istemiyor. Acaba nedeni İstanbul'a gelirken geride bir yavuklu bırakmış olması mı? Korkut bu konuda şunları söylüyor: “Hayır, bir yavuklu yoktu, nasıl olsun ki? Ortaokulda sevdiğim bir kız vardı. Onu da ancak uzaktan sevebilirdim.”

'TEK GECELİK İLİŞKİLER DERDİNDE DEĞİLİZ'
İkisinin de bekâr olması birbirlerini ‘yoldan çıkarma’larını, her gece ‘âlemlere akma’larını ne ölçüde etkilediğini sorduğumuzda Ersin Korkut, “Yok öyle bir şey. Biz zampara insanlar değiliz. Elbette gönüllerimiz bazen birilerine akıyor, ama tek gecelik ilişki derdinde olan insanlar değiliz” derken Şahin Irmak, “Benim bir hayalim var: Bir gün evlenmişiz. Birbirimize de komşu olmuşuz. Eşlerimiz de iyi anlaşıyor. Çocuklarımız olmuş. Onların büyüdüğünü birlikte görüyoruz. Bütün özel günlerimizde yan yanayız. Böyle bir hayal kurarken nasıl olur da birbirimizi yoldan çıkarmaya çalışırız?”

HT MAGAZİN / MEHMET ÇALIŞKAN

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe