Ads Area

Trendi görünmenin ucuz yolları

Yeni sezonda klasik parçalar ön planda. Bu sayede, bütün paranızı kıyafete harcamaktan kurtulacaksınız. Küçük değişikliklerle gardırobu yeni sezona uyarlamak çok kolay.

Yeni koleksiyonlar aklımızı çeliyor ama bir yandan da hesap kitap yapıyoruz çünkü fiyatlar el yakıyor. Trendleri takip etmek bütçeyi zorluyor. Neyse ki 2011 2012 Sonbahar Kış sezonunda klasik parçalar ağırlıkta. Böylece detaylarla oynarak, belli başlı aksesuarları kullanarak ve kıyafetlerde değişiklikler yaparak gardırobumuzu yeni sezona uyarlayabiliriz.

İşte, karlı ipuçları...

1) Erkeğinizin ceketini giyin
Yeni sezonun maskülen modasına uymak için erkeklerin gardırobuna bakmakta fayda var. Onun gardırobundan ödünç alacağınız ceketin kollarını kıvırıp, feminen bir elbiseyle tamamlayın. Ya da ceketi kruvaze yapıp beline kemer takın.

Vücut ölçüleriniz yakınsa, onun pantolonunu dantel bir bluzla tamamlayıp giyebilirsiniz.

2) Saç bandı takın
Bu kış saç bantları çok popüler, özellikle de çiçekliler ve kalın örgüler. Hem ucuz hem de kullanışlı olan saç bantlarıyla görüntünüzü hareketlendirin. Hatta kendinize saç bandı örebilirsiniz. Daha şık görünmek içinse tüylü, payetli modelleri tercih edin.

3) En trendi ayakkabıyı alın
Bu kış en trendi parçalardan olan dizüstü çizmelere ya da bağcıklı botlara yatırım yapın. Gereksiz giysilere para harcamak yerine çizme ve bot gibi temel parçaları almak en akıllıcası. 

Bu arada geçen sezondan kalan ayakkabılarınızı tamir etmeyi de unutturmayın. İyi bir lostra salonunda bazı ayakkabılarınızın topuğunu sezonun modasına göre değiştirtebilirsiniz. Metal ince topuklar bu sezon çok moda.

4) Klasikleri tül ve kürkle süsleyin
Dolabınızdaki klasikleri gözden geçirmenin tam zamanı! Klasik olduğunu düşündüğünüz ve sıkıldığınız parçaların mesela yakasına tül dikin, manşetine kürk geçirin... Böylece kürk ve tül modasına da uymuş olursunuz.

5) Beyaz külotlu çorapla fark yaratın
Bu kış çoraplar çok ön planda. Farklı model ve renklerde çoraplarla çok para harcamadan bu modaya ayak uydurabilirsiniz. Bu sezon ayakkabı ve botlara kalın beyaz külotlu çoraplar, siyah opaklar, desenli ince külotlu çoraplar, dize kadar uzanan kalın soketler eşlik ediyor.

6) Paltonuza büyük metal düğme dikin
Militer tarzda paltolar bu kış moda. Ama yeni bir palto almak yerine eskisine büyük metal düğmeler dikip sezona uyarlayabilirsiniz.

7) Kürk aksesuvar deneyin
Sezonun lüks trendlerinden biri de kürk. Ama pahalı kürk palto almanıza gerek yok; kısa kürk yelek, kürklü bot ve aksesuvarlarla bu modaya uyabilirsiniz. Annenizin kürk paltosundan kısa kaban ve çeşitli aksesuvarlar yaptırabilirsiniz.

8) Kutu çantaları keşfedin
Kışın en trendi aksesuvarlarından kutu çantalar, hanım hanımcık tarzı mükemmel bir şekilde tamamlıyor. Klasik siyah elbiseyle kombinleyeceğiniz bir kutu çanta, sezon modasını yakalamanıza yeter. İkinci el mağazalarında vintage tarzdaki kutu çantaları uygun fiyata bulabilirsiniz.

9) Leopar desenini aksesuvarda kullanın
Leopar deseni ve yılan derisi sezonun asi şıklığını yansıtıyor. Baştan aşağı bu desenlere bürünmek yerine çanta, kemer ya da fularda leopar deseni tercih edin. Böylece çok para harcamadan trendi görünürsünüz.
✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe