Ads Area

Kilo Verdiren Yöntemler!

Kilo sorunundan kurtulmak, hayatınızda bazı şeyleri değiştirmekle başlıyor. Birkaç alışkanlığınızı değiştirirseniz, kilo vermek sizin için dert olmayacaktır.

Kilo sorunundan kurtulmak, hayatınızda bazı şeyleri değiştirmekle başlıyor. Birkaç alışkanlığınızı değiştirirseniz, kilo vermek sizin için dert olmayacaktır.

Kilo almamak için, özellikle akşam yemeğini yedikten sonra uyumayın. Mümkün olduğunca akşam altıdan sonra meyve hariç bir şey yemeyin. Gece atıştırmalarından kurtulun.

Günde 3 öğün süt için. Yapılan araştırmalar, süt içen kadınların, içmeyenlere oranla %70 fazla yağ yakıyor.

Kremayı kesin! İçinde krema olan her şeyden uzak durun. Kremalı bisküvi, kremalı çorba gibi ürünleri tüketmeyin.

Diyet içecekler tahmin ettiğiniz kadar masum değildir. İçinde yapay tatlandırıcı bulunur. Onlar yerine doğal meyvelerin sularını sıkıp içmeyi tercih edin.

Arada bir mayonuzu giyerek ayna karşısına geçin. Bu size daha fazla egzersiz yapmak için ivme kazandırır.

Kahvaltı günün en önemli öğünüdür. Uyuduğunuz gece boyunca metabolizmanız yavaşlar. Tekrar eski haline dönmesine yardımcı olan ise kahvaltı etmektir. Kahvaltı yapanlar, yapmayanlara oranla daha fazla kalori yakar.

Sofrada yemek yeme alışkanlığı edinin. Ayakta veya televizyon karşısında yediğinizde, doyduğunuzu anlamazsınız.

Yemek yedikten 1-2 saat sonra acıkıyorsanız, atıştırmak için meyve yiyin. Meyve, bir sonraki öğüne kadar tok durmanızı sağlayacaktır.

Çocuklarla aranızı iyi tutun. Yakınlarınızın çocuklarını eve konuk edin. Onunla oyun oynayın. Bu hem daha fazla kalori yakmanızı sağlar, hem de duygusal açıdan tatmin edicidir.

Vücudunuzu iyi tanıyın. Hangi besinlerin metabolizmanızı yavaşlattığını, hangilerinin hızlandırdığını bilin. Yeme sistemini buna göre ayarlamak, sizi gereksiz kilo almaktan kurtaracaktır.

Hırs yapın! Çok beğendiğiniz bir elbisenin bir beden küçüğünü alın. Görebileceğiniz bir yere asın. Kendinize bu elbisenin içine gireceğinize dair söz verin.

Açlık hissettiğinizde meşgul olmanızı sağlayacak bir şeylerle ilgilenin. Hobiler edinin. Kendinizi işe verin. Böylece yemek aklınıza gelmez!
✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe