Ads Area

Öpüşme fotoğraflarını görünce çok güldüm

“Kuzey Güney” dizisinin Güney’i olarak izleyiciyle buluşan Buğra Gülsoy, Elele dergisi için Ayşe Arman’ın sorularını yanıtladı

* Sizi geniş kitlelere tanıtan dizi “Fatmagül’ün Suçu Ne?”deki oyununuzu başarılı buluyor musunuz? Başarınızı neyle nasıl ölçüyorsunuz?

- Kendi başarımı ölçemiyorum. Nerelerden eleştiri almam gerektiğini iyi biliyorum sadece. Onlar benim için bir derece ölçü olabiliyor. Bir de tabii ki izleyiciler var. Onlardan gelen reaksiyonlar da çok önemli.  
 
* O dizide sizi neden öldürdüler? Başka diziden teklif aldığınız için mi yoksa senaryo icabı zaten ölmeniz gerektiği için mi?      

- Vural karakteri, hikayenin içinde miadını doldurmuştu. Kötü bir şey yapmış ve bu olay onu intihara kadar sürüklemişti. Yapacak başka bir şeyi kalmamıştı artık.

* Sizin fark edilmenizin sebebi başkalarına benzememeniz... Farklı bir içe dönük duruşunuz var. Gerçekten öyle biri misiniz?

- İçe dönük olduğum doğru. Sevinçlerimi, fırtınalarımı, bunalımlarımı daha çok içimde yaşamayı tercih ediyorum.

* İnternet, kızların size olan ilgisinden yıkılıyor... Pek revaçtasınız... Sadece yakışıklı değil, seksi de buluyorlar sizi. Beğenilmek herkesin hoşuna gider. Siz “Beni hiç ilgilendirmiyor başkalarının ne düşündüğü” diyebilir misiniz?

- Bazen oynadığınız bir karakter veya verdiğiniz bir poz insanlara seksi gelebiliyor. Onlar ekranda, beyazperdede veya tiyatro sahnesinde canlandırdığım karakterler üzerinden bu düşüncelere varıyor ve beğeniyorlar. Öyle bile olsa, birilerinin sizi beğenmesi çok güzel. Ama insanların beni dış görünüşümle değil, oyunculuğumla beğenmeleri daha önemli.

* Beğenilmekten, hatta bazen aşırı beğenilmekten utandığınız oluyor mu?  

- Beğenilmekten kimsenin rahatsız olacağını sanmıyorum. Fakat aşırı ilgi, bazen rahatsız edebiliyor.    

ROMANTİK DEĞİL AMA DUYGUSALIM  

* Gerçekte ne kadar romantik, ne kadar utangaç birisiniz?

- Çok romantik değilim ama duygusalım. Bir tiyatro oyunundan sonra izleyiciler binayı tamamen terk edene kadar fuayeye çıkamayacak kadar da utangacım!

* Söylendiği gibi seksi, seksapel sahibi, karizmatik olduğunuza inanmıyor musunuz?

- İnsanın kendisini seksi veya karizmatik bulmasının çok megalomanca olduğunu düşünüyorum. Ben sadece olduğum gibi biri olmaya çalışıyorum.

* Eşiniz Burcu Kara’nın başka kadınlara benzemeyen yanı...

- Bakışlarındaki merhamet...

* Bir kadında sizi en çok ne baştan çıkarır?

- Zeka ve doğallık.

 ÖPÜŞME FOTOĞRAFLARINI GÖRÜNCE ÇOK GÜLDÜM

* İki yıl kadar önce sahnelenen “Caesar Bir Denge Oyunu”nda, oyuncu arkadaşınız Emre Erkan ile öpüştünüz. O fotoğraflar şimdi gazetelerde çarşaf çarşaf...

- Oyunun konusunun ne olduğunu bile bilmeden, gelip görüp izlemeden, yıllar sonra yapılan bu haberi görünce çok güldüm.

* Peki hiç rahatsız olmadınız mı? Aileden, yakın çevreden, eşten falan tepki gelmedi mi?

- Tabii ki hayır. Benim bir oyuncu olduğumun ve bunun da bir oyun olduğunun farkındaydılar.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi