Ads Area

İşte sizin için en özel aşk mönüsü

Cinsel hayatınızı renklendirmek istiyorsanız bu mönüyü dikkate alın. Yiyeceklerin cinsel ilişkideki rolünü araştıran uzmanlar, erkeklere 'Özel aşk mönüsü' hazırladı.

İşte erkekleri sekste doğrulara yöneltecek yiyecekler
Cinsel gücünüzü arttırmak için dağ bayır dolaşıp adını bile duymadığınız otların peşinde koşmaya gerek yok. Bilimadamları doğru zamanda, doğru miktarda alınan vitamin ve minarellerin cinsel gücü arttırdığını belirtiyor. DOĞRU vitamin ve mineraller kullanıldığında ve doğru miktarlarda alındığında erkeklerin cinsel güçlerini kolayca arttırabileceklerini söyleyen uzmanlar işe çinkoyla başlıyor. Gerçi tüm mineraller vücut için önemlidir ama çinko, diğerleri arasında 'ağır işçi' olarak bilinir, yani ağır işleri yapan mineraldir.

SEKS MİNERALİ ÇİNKO

Eğer kısır değilseniz, gücünüz hala yerindeyse, rahatça ereksiyon olabiliyor ve bu durumun daha uzun yıllar sürüp gidecebileceğini hissediyorsanız herşeyi çinkoya borçlusunuz. Bu mineral sperm üretimi için çok önemli. Çinko stoğunun azalması, sperm sayısının ve testosteron seviyesinin düşmesine neden oluyor. Her ereksiyon için günlük ihtiyacınızın üçte biri kadar, 5 mg çinko harcarsınız. Ancak harcanan çinkoyu geri almak da kolaydır. İrice bir biftek günlük çinko ihtiyacınızın tümünü karşılarken, tek bir istiridye 'depoyu doldurur.' Hindi, tahıl ve baklagillerde de bol çinko bulunur.

KEREVİZİN GÜCÜ

Halen kadınları size kul köle edecek parfümü arıyorsanız, boş yere uğraşmayın. Tek ve gerçek seks iksirini arayan bilimadamları araştırmalarını, kerevizde de bulunan güçlü erkeklik hormonu androsteron üzerinde yoğunlaştırdı. Araştırmalara göre androsteron vücuda girdikten sonra terle dışarı atılıyor. Siz kereviz yedikten sonra, tam anlamıyla kokusunu alamasa da partnerinizin, kadınları çektiğine inanılan androsteron sayesinde size iyice sokulduğunu göreceksiniz. Kereviz sayesinde yıllık performansınız öyle aman aman artmasa da düşük kalorili, bol lifli bir yiyecek yemiş, dişlerinizi temizleyip, ağız kokunuzu gidermiş olursunuz. Sabah içtiğiniz bir fincan kahve sadece 'afyon patlatmıyor.' Günde en az bir fincan kahve içen erkek ve kadınların, kendilerini diğer insanlara göre en az iki kat daha fazla seksi hissettikleri söylenir. Bunu uygulayan erkeklerin aynı zamanda ereksiyon sorunuyla da daha az karşılaştıkları bilinir.

SÜTÜ UNUTMAYIN

Uzmanlar sabah içilen kahvenin cinsel gücü olumlu etkileyeceğini söylüyor. Ama siz yine de temkinli olun ve fincan sayısını abartmayın. Art arda içilen kahveler sizi giderek daha seksi değil, daha sinirli yapabilir; unutmayın. Artık güzel kadınları gördüğünüzde kendinizi iyi hissetmiyor, ereksiyon süreniz giderek azalıyor, sperm sayınız bir elin parmaklarını geçmiyorsa, sorunun kaynağı serotonin seviyesinin düşüklüğü olabilir. Bu son derece gerekli 'madde'yi beyin, içinde karbonhidrat ve triptofan bulunan besinleri birlikte aldığınızda üretiyor.

KALSİYUM DA ÖNEMLİ

Bir amino asit olan triptofan et ve süt ürünlerinde bulunur. Bütün kaslarınız kasılıp gevşerken vücudunuz yakıt olarak kalsiyum kullanır. Süt ürünleri, balık (özellikle konserve sardalya), ekmek ve yeşil sebzeler kalsiyum açısından zengindir. Kuru fasulye, yulaf ezmesi ve kabuklu meyveler gibi kolesterol düşüren yiyecekler dolaşım sisteminin düzenlenmesini de sağlar. Bu yüzden kızartma, yağ ve kırmızı et gibi kolesterol yükselten yiyeceklerden kaçınmak yararlı olacaktır.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi