Ads Area

Kim Kardashian Kalçalarının Sırrı Çözüldü

İlişkileri, ailesi ve özellikle de kum saati vücudu ile ABD’nin en çok konuşulan kadını olan Kim Kardashian’ın bu vücudunu korumak için ünlülerin antrenörü olarak tanınan Gunnar Peterson tarafından, hazırlanan özel bir antrenmanı günü gününe uyguladığı ortaya çıktı. 

Kardashian’ı günü gününe izleyen ünlü fitness eğitmeni, kalçasını daha büyük göstermenin sırrını, Kim’in inanılmaz çalışma ahlakı ve egzersizleri; özellikle, “sumo squat” tekniği ile açıklıyor. Kim, geniş bir duruş benimseyip, ayak parmakları dışarı doğru bakacak şekilde durduğunda, kalçasını daha fazla ve Hamstring’lerini daha az çalıştırıyor. Side Lunge’lar da aynı etkiyi yaratıyor;

Hamstring’lerindeki gerilimi azaltıp, kalçasını çalıştırmaya yoğunlaşıyor. Hocası aynı zamanda Kim’in bir çok Dumbbell Squat ve çeşitli Lunge hareketleri de yaptığını sözlerine ekliyor.
Fitness Türkiye Dergisi, Şubat sayısında yer alan haere göre bütün bu egzersizlerin kombinasyonu, Kim Kardashian’ın kalça kaslarını yoğun bir şekilde çalıştırarak, “Kim Kardashian Kalçası”nı yaratıyor.

“En Zayıf, En Güzel Kadın Değildir!”

Kim Kardashian vücudu hakkında ise şunları söylüyor:
“Ben kıvrımlarımla gurur duyuyorum ve umarım benim gibi kıvrımlı hatlara sahip kadınlar da böyle hissediyordur! Egzersiz yapmak ve kendinizin en iyi versiyonu olmak çok önemli. Ama hiçbir zaman, odadaki en güzel kadın olduğunuzu hissetmek için en zayıf olmak zorunda olduğunuzu düşünmeyin. Kendinize güvenirseniz, göz alıcılığınızla herkesi büyülersiniz.”

Gece Hayatı Çok, Alkol Yok

Kim Kardashian’ın her zaman muhteşem gözükmesinin ardındaki büyük bir sebep ise, hiç alkol içmemesi. Her ne kadar kulüplerde görülmesi sık sık içki içtiğini düşündürse de, gerçeği Kim şöyle açıklıyor: “Aslında hiç içmiyorum! Alkolün tadından nefret ediyorum. Her yeni yıl gecesi bir içki deniyorum ve her seferinde midemi bulandırıyor. İçkiye dokunmuyorum; o yüzden dönüşte arabayı hep ben kullanıyorum.”

Beslenme Felsefesi: Şişkinliği Önlemek

Kim’in antrenörü Gunnar Peterson, vücudunuzun su tutmasına neden olan yemekleri yemeyi azaltmanız gerektiğini söylüyor. Vücudunuz su tutarsa, kas yapmanız ve kıvrımlı hatlara sahip olmanız zorlaşır. Su tutan; tuz, peynir, kırmızı et, işlenmiş gıdalar, alkol gibi yiyeceklerden uzak durun. Şişkinliği önlemek için bBol su için, meyve-sebze tüketin, yavaş yiyin ve aşırı yemeyin.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe