Ads Area

Burçlara göre parfüm önerileri

Uzmanlar kişilerin karakteri ve davranışlarını belirleyen burçların, parfüm seçiminde de etkili olduğunu söylüyor. Burçlara göre beğenilen parfümler de değişiyor. 

Astrolojiye inanan pek çok insan hayatıyla ilgili tercihlerini ve alacağı kararların, burçlarıyla uyumlu olmasına dikkat ediyor. Evoria.com uzmanları, parfüm seçmekte zorlanan kişilere burçlarına göre parfüm seçmeyi öneriyor.

Her burcun kendine has özellikleri bulunması kadınların bu özelliklere göre stil denemeleri yapmasına neden oluyor. Kıyafet, makyaj, saç, aksesuar ürünleriyle burçların enerjileri yansıtılıyor. Evoria.com uzmanları da burçların özelliklerine göre parfüm önerilerini meraklılarıyla paylaşıyor. Önerilen parfümler Evoria.com’da 75 TL bizden kampanyası ile satışa sunuluyor.

Kitleleri peşinden sürükleyen Koç kadını
Cesur, dinamik ve lider bir yapıya sahip koç kadınları, kendi haklarını ve sevdiklerinin haklarını savunmak için her şeyi göze almaya hazırdır. Maceraperest ruhu ve içindeki tükenmek bitmeyen enerjisiyle çevrelerinde dikkat çekerler. Evoria.com uzmanları koç kadınlarına değerli olduğunu hissetirecek bir koku olan Versace Bright Crystal’ı öneriyor.

Venüsün feminen Boğa kadını
Yetenekli, kendilerine ait öz değerleri ve inançları olan boğa kadınları fikir ve alışkanlıklarına sahip çıkarlar. Venüs tarafından yönetildikleri için feminen ve romantik kokular onlara uygundur. Evoria.com uzmanları boğa kadınına feminen tavırlarına uygun Gucci Flora’yı tavsiye ediyor.

Hayata enerji katan İkizler kadını
Yaratıcı, hayal gücü kuvvetli ve esprili ikizler kadınları, konuşmayı seven, iletişim yönü güçlü kadınlardır. Farklılıklardan hoşlanırlar ve birbirinden değişik kokuları denemekten çekinmezler. Evoria.com uzmanları, cana yakın ikizler kadınının parıldayan karakterine uygun DKNY Golden Delicious’ı öneriyor.

Felsefesi dinginlik olan Yengeç kadını
Hassas ve duygusal olan yengeç kadınları, evcimen yapısıyla ve uysallığıyla dikkat çekerler. Ev yaşantısına önem veren yengeç kadını her yerde kendini rahat hissetmek ister. Evoria.com uzmanları, tıpkı yengeç kadını gibi karmaşık olmayan, ahenkli bir koku olan Pure DKNY’i yengeç kadınlarına tavsiye ediyor.

Özgüvenini güneşten alan Aslan kadını
Sanatçı ruhlu aslan kadınları yeteneklere değer verirler. Hayatlarında net çizgileri vardır ve ilişkilerinde sadakata oldukça önem verirler. Keskin kokuların aslan kadınına yakışacağını düşünen Evoria.com uzmanları egzotik bir koku olan Escada Incredible Me’nin aslan kadınına yakışacağını düşünüyor.

Yaşam analisti Başak kadını
Detaylara önem veren başak kadınları hayatın her alanında titiz ve planlı olmayı severler. Planlı yaşamaya özen gösterir, hayatlarındaki çoğu kişiye ve alışkanlıklarına sadıktırlar. Değişikliği pek sevmeyen başak kadınları için Evoria.com uzmanları huzur veren bir koku olan Calvin Klein Eternity’i öneriyor.

Zodyak’ın modern kadını Terazi
Sakin kişilikleriyle çevresindekilere huzur veren bu kadınlar büyüleyici bir doğallığa sahiptir. Sosyalleşmeyi, yeni dostluklar kurmayı oldukça severler.Onları tamamlayacak kokular baharatlı ve egzotik kokular olabilir. Evoria.com uzmanları kendinden emin ve tutkulu terazi kadınlarına Giorgio Armani Idole’ü öneriyor.

Hayata tutkuyla sarılan Akrep kadını
Biraz gizemli ve dramatik olan bu kadınlar zerafetiyle dikkat çekerler. Zaman zaman hayata bakış açıları karamsardır. Akrep kadınları duygusaldır ve çevresindekilerin hiç ummadığı konularda bile tutkulu bir tavıra sahiptir. Bu nedenle Evoria.com uzmanları tıpkı akrep kadını gibi romantik esintilere sahip olan Ralph Lauren Romance’i öneriyor.

Entellektüel Yay Kadını
Özgürlüğüne düşkün yay kadınları hayata entellektüel bir bakış açısıyla bakarlar. Gezmeyi, yeni kültürler tanımaya açıktır ve değişik olan herşey onların ilgisini çekmeye yeter. Enerjileri ve iyimser ruhlarından dolayı Paco Rabanne Ultraviolet bir yay kadınına yakışacaktır.

İş yaşamının başarılı kadını Oğlak
Son derece sorumluluk sahibi ve güvenilir olan oğlak kadınları, hedeflerine ulaşmak için çalışır. Adeta onlara verilen her görevi yerine getiren görev insanıdır. Evoria.com uzmanları iyi bir iş kadını profili çizen oğlak kadınlarının işlerinde her daim gıpta edilecek kişiler olduğunu belirterek onlara Gucci Envy Me’yi öneriyor.

Hayatın her alanında kova kadını
Kova kadınları, inatçı, deneysel, sıra dışı ve farklılıkları seven insanlardır. Genellikle çeşitli ortamlarda, farklı insanlarla iletişim içinde olurlar. Yenilikçi, doğal, çiçeksi ve sıcak kokuları tercih edebilirler. Evoria.com uzmanları kova kadınlarına farklılık katacak Burberry Touch’ı tavsiye ediyor.

Sezgileriyle hareket eden balık kadını
Zodyak’ın en çekingen, naif kadınları olan balıklar, yaşam enerjilerini tıpkı balıklar gib sudan alırlar. Suyun berraklığı ve saflığı balık kadınlarının ruhlarına yansır. Anaçlıklarıyla etrafına sevgi saçan balık kadınına en uygun kokular genellikle çiçek kokularıdır. Evoria.com uzmanları balık kadınlarına özgüven sağlayacak olan Estee Lauder Pleasures Intense’i öneriyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe