Ads Area

Diziler neden tuttu, neden tutmadı?

Yeni sezonun yeni dizileri ekranı sarıp sarmaladı. Hangileri tuttu, hangileri tutmadı? 






YETER, ATV, PERŞEMBE, 20.00





Yeter’in dev dizilerin yarıştığı kâbus perşembede öne çıkmasının basit bir formülü var: Yekta. Yurdaer Okur’un canlandırdığı Yekta Harmanlı, son zamanların en iyi sosyopatı. Harmanlı’da, kontrol manyağı babalık, egoist ruhun zincirlediği aşk hayatı ve evlilik öyle gergin işliyor ki, dizi ilerledikçe bağımlısı olmamak imkânsız.



KÖRDÜĞÜM, FOX TV, PERŞEMBE, 20.00

Sezonun en ağlatmalı dizisi. Kördüğüm ilk bölümüyle izleyen herkesi Naz Elmas’ın oyunculuğuna hayran bırakarak hüngür şakır gözyaşlarına boğdu. Elmas gitse de, hikâyede artık dizilerde olmazsa olmaz bir küçük velet Kaan var. Onun üzerinden evlat meselesine odaklanarak daha çok ağlayacağız. Ömer Faruk Sorak dramayla ustaca oynuyor, stratejik müzik seçimleri izleyicinin kalbine kalbine işliyor. Ölen japonbalığına bile ağlatacak neredeyse Kördüğüm.






GECENİN KRALİÇESİ, STAR TV, SALI, 20.00





Meryem Uzerli için tam bir sudan çıkmış balık durumu yeni dizisi. Muhteşem Yüzyıl’daki müthiş kadroyla, harika bir ekibin emeğiyle kazandığı yıldızlığını vasat bir melodramla sürdürmesini bekliyor muyduk gerçekten? “Üç yıllık hasret bitiyor” diye köpürtülen, sadece Uzerli’ye odaklanan dizi, masalsı olacağım diye Fransa’dan Karadeniz’e izleyiciyi gezdirip yormaktan başka bir şey yapmadı şimdilik. Uzerli hangi yıldız birikimiyle diziyi kurtarsın?



MAYIS KRALİÇESİ, SHOW TV, SALI, 20.00

En büyük sıkıntısı büyük bir inandırıcılık problemi olması. Oyuncuların hiçbir duygusu, fikri izleyiciye geçmiyor. Herkes kendilerine 10 numara büyük laflarla ya da kopuk mantık akışında konuşuyor. Kore dizisi uyarlamalarının da suyunun çıkmaya başladığının kanıtı Mayıs Kraliçesi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi