Ads Area

Çağatay Ulusoy’un yeni dizisi ve alacağı ücret belli oldu

Son dönemin gözde oyuncularından Çağatay Ulusoy’un yeni dizisinden alacağı ücret belli oldu.

En son olarak, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, başrollerini Serenay Sarıkaya ve Barış Falay ile paylaştığı, Star TV ekranlarında yayınlanan ve Amerikan yapımı The O.C. dizisinden uyarlanan “Medcezir” dizisinde rol alan Çağatay Ulusoy, yeni dizisi için yeniden Ay Yapım ile el sıkıştı.
Bölüm Başı 50 Bin TL

Eylül ayında seyircisi ile buluşmaya hazırlanan dizi için oyuncu arayışları devam ederken, Çağatay Ulusoy’un bu diziden alacağı ücret belli oldu. Yakışıklı oyuncu bölüm başına 50 bin TL yani ayda 200 bin TL kazanacak.

Köstebek Filminden Esinlenecek

Yapım, başrollerini Leonardo DiCaprio, Matt Damon ve Jack Nicholson’un paylaştığı “Köstebek” filminden esinlenerek hazırlanacak.


Beyaz Perdede De Büyük Beğeni Topladı

2 sezon sevenleriyle buluşan Medcezir’in final yapmasının ardından beyaz perdede de kendini gösteren Çağatay Ulusoy, başrolünü Leyla Lydia Tuğutlu ile paylaştığı, yönetmenliğini Ali Bilgin’in üstlendiği, Ay Yapım imzalı 2015 yapımı “Delibal” filmi ile izleyici karşısına çıkmış ve performansı ile oldukça beğeni toplamıştı. Genç ve yakışıklı oyuncu, filmin çekimlerinin bitmesinin ardından dil eğitimi için Amerika’ya gitmişti.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe