Ads Area

Her Bütçeye Özel Tasarım

Yatsan bazalar göze hitap eden dizaynıyla yatak odalarınıza estetik olarak seviye atlatırken, ergonomik yapısı ve sandıklı bazaların saklama kapasitesiyle de hayat kalitenizi artırma amacı gözetilerek tasarlanmıştır. Dar alanlarda fonksiyonelliğin öncelik olarak belirlendiği Yatsan bazalar, tüketiciye alan konusunda sunduğu ekonomik seçenekleri ile baza fiyatları da sunmaktadır.

Şehir yaşamının ev hayatına taşındığı ortamda, eşyaların alanları işgal ettiği evlerde muadillerine göre fiyat, performans ve kalite açısından çok cazip çözümler sunan Yatsan bazalar 360 TL'den başlayan fiyatlarla, ölçülere ve modellere göre değişiklik göstererek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun hale getirilmiştir. Tüm Yatsan baza modellerinde peşin fiyatına 12 taksit seçeneği bulunmaktadır.

Yatsan markası altında satışa sunulmuş 15 farklı baza modeli 100’ün üzerinde renk seçeneğinden istenilen kumaş türüyle sipariş edilebilmektedir. Buna ek olarak özel ölçü seçenekleri mevcut olup, firmamız tarafından üretilen başlık modelleri ile zevkinize göre hazırlanır. Estetiğin ve kalitenin bir arada bulunduğu Yatsan bazalar kırılmalara, paslanmaya ve çürümeye karşı dayanıklı yapısıyla hijyenik anlamda tatmin edici ve uzun ömürlüdür. Yatsan bazaların özel gövde yapısı uzun süreli kullanım neticesinde meydana gelen gıcırtı ve deformasyonu önlemenin yanı sıra kullanıcı ve yatağın ağırlığını tüm gövdeye eşit olarak yayma özelliğiyle belli bölgelerde çökme meydana gelmesini de engeller. Fonksiyonellik ve estetiğin ön planda tutularak üretildiği sandıklı bazalarda ise, diğer birçok sandıklı bazada ağır yatak kullanımının sonucunda meydana gelen kapağı açma ve kapama zorluğu arge birimimizin çalışmaları sonucunda yeni amortisör sistemiyle engellenmiş ve bunun yerine güvenli, konforlu ve kolay bir hale getirilerek beğeninize sunulmuştur.

Her bütçeye uygun seçenekler sunan Yatsan, işlevli ve ekonomik bazalarla daha yüksek bütçeli lüks bazaları aynı anda tüketiciye sunuyor. Yatak dostu Elite baza 360 TL’den başlayan fiyatlarla alıcıyla buluşurken, daha yüksek bütçe ayırmayı tercih eden tüketiciye hitap eden Bentley Elektro bazanın fiyatı 3140 TL’ye kadar çıkabiliyor.

Yatsan, hem uyku süresince hem de gün içinde işlevsel kullanımda tüketiciye en kaliteli deneyimi yaşatmayı başarırken alıcının bütçesini de zorlamamaya dikkat ediyor. ✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi