Ads Area

Yatak Odanız Bahara Hazır Mı?

“Çocuklar Duymasın” dizisinin takipçileri hatırlayacaktır, taş fırın erkeği Haluk yatmaya hazırlandıkları bir bölümde eşi Meltem’e yatak örtüsünü ve yastıkları kaldırırken şöyle der: “Meltem bunları her sabah serip, her akşam kaldıracaksak neden kullanıyoruz? Hiç bir işe yaramıyor demek ki! Eğer seyrettiyseniz bütün kadınların bu repliğe kahkahalarla güldüğüne eminiz. Ancak gerçek pek de Haluk’un ve diğer bütün erkeklerin düşündüğü gibi değil. Yatak örtüsü ve yastık takımı, aslında bir yatak odasını güzelleştiren belki de en önemli aksesuar.

Kullandığınız nevresimler çok renkli ve desenli olsa bile tek renkli hatta beyaz olsa da önemli değil, eğer yatak odanızın dekorasyonu ve duvarların rengi ile uyumlu bir yatak örtünüz varsa yatak odanız son derece şık bir havaya bürünecektir. Hele de yeni evliyseniz, yatak odanıza çok daha fazla özeneceğinizi biliyoruz. Ancak hayalinizdeki örtüyü bulabilmek için bütün ev mağazalarını gezmeniz, sonra da satın aldığınız yatak örtüsünü eve kadar taşımanız gerekiyor.

Bu alışverişin aslında çok daha kolay bir yolu var. İnternetten Türkiye’nin ilk ev yaşam, dekorasyon ve alışveriş portalı olan Evmanya.com ‘a girmek ve kırk iki marka arasından dilediğiniz yatak örtüsünü seçmek. Yatak örtülerinde ne kadar iddialı olduklarını kendi gözlerinizle göreceksiniz.

Evmanya, girişimci Aslı Gökdere tarafından, ev dekorasyonu konusunda estetiği ön plana çıkartırken sizin bütçenizi de düşünerek çok uygun fiyatlarla hayal ettiğiniz evlere kavuşmanızı sağlamak amacıyla kurulmuş bir site. 2012 yılında çoğunluk hisselerinin Doğan Online tarafından satın alınmasıyla çok daha fazla müşteriye hitap etmeye başlayan sitede, ev dekorasyonu ile ilgili neredeyse aradığınız her şey sizi bekliyor.

Yatak örtüleri kategorisinde ise piyasada bilinen pek çok markanın, istediğiniz örtünün kumaş dokusuna ve fiyatına göre kategorize edilmiş çeşitleri, çok özel indirimlerle yer alıyor. Hızlı veya bedava kargo fırsatı olan ürünler ise ayrıca belirtilmiş, böylece satın alırken ödeme konusunda hiç bir sürprizle karşılaşmıyorsunuz. Ürün ararken çift-tek kişilik veya çocuk yatak örtüsü gibi ayırım yapabileceğiniz gibi, dilerseniz en ucuz fiyattan en pahalısına göre de sıralama yaptırabiliyorsunuz. Fotoğraflar ve ürün açıklamaları ise çok detaylı olarak ekranınıza yansıdığından beğendiğiniz ürün, fotoğraftaki ile aynı şekilde bir kaç gün içinde kapınıza kadar gelmiş oluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe