Ads Area

En Özel Alışverişler İçin Yeni Adresiniz

Her geçen gün internet sitelerine bir yenisi eklenirken, doğru seçim yapmak için alışveriş kriterlerini de detaylandırmak gerekiyor. Her şeyi bir arada satan sanal pazar yerlerinde aradığı özel çeşitleri ya da markaları bulamayan tüketiciler, konusunda uzmanlaşmış ve spesifik bir ürüne yoğunlaşmış sitelerden alışveriş yapmayı tercih ediyor.

icgiyimcarsisi.com, konusunun uzmanı bir tekstil firması!

Konusunun uzmanı mağazalardan alışveriş yapmak beraberinde kaliteyi de getiriyor. İç Giyim Çarşısı (ZERA Çorap), 2009 yılından bu yana çorap ve iç çamaşırı konusunda yurt dışına toptan satış yapan bir mümessil firma olarak faaliyet gösteriyor. Yurt dışındaki birçok zincir mağaza ve toptan satış kanalı, İç Giyim Çarşısı'nın üretimlerini ve kalite kontrollerini birebir takip ettiği ürünlerden yüksek miktarlarda alım yapıyor. İhracat deneyimi olan tekstil firmalarının kalite çıtasını yükselttiği düşünüldüğünde, icgiyimcarsisi.com 'dan yapılacak alışverişin kalitesi hakkında fikir sahibi olmak kolaylaşıyor. Yeni İnci, Ay Yıldız, Penti, Ten, Mısırlı, Kom, Dagi, Pierre Cardin gibi hepsi birbirinden değerli ve güvenilir onlarca marka, icgiyimcarsisi.com sitesinde yer alıyor. “Hakkımızda” bölümünde “müşteri memnuniyetini ön planda tutmayan markalara yer vermediklerini” özellikle belirtmeleri de sitenin kaliteye verdiği önemin bir göstergesi olarak dikkati çekiyor.

Sitede bayan iç giyim, erkek iç giyim, çocuk iç giyim, termal iç giyim, çeyiz alışverişi ve kampanyalar kategorilerinde sergilenen ürünlerde oldukça fazla model bulunuyor. Örneğin; bayan iç giyim kategorisinde sadece külot, sütyen, atlet, body gibi standart ürünlerin yanı sıra kombinezon, uyku gözlüğü, vücut çorabı, fantezi iç giyim gibi özel ürünleri bulmak mümkün olabiliyor. Firmanın iç çamaşırı konusundaki uzmanlığının erkek iç giyim kategorisindeki yansımaları da oldukça dikkat çekiyor. Atlet, boxer, çorap gibi ürünlerin haricinde çok yaygın olarak sitelerde bulunmayan erkek korsesi, erkek tayt gibi ürünler, Çarşı'nın raflarında yer alıyor. Vücut ısısını koruyan termal iç giyim için özel bir kategori oluşturan sitede termal içlik, çorap, termal takımlar haricinde dileyenler yün ve pamuk içlikleri de kolaylıkla bulabiliyorlar. Kız ve erkek çocukların iç çamaşırı ihtiyaçlarının da yer aldığı sitedeki alıştırma sütyeni ise, ergenlikteki genç kızlar için büyük bir kolaylık olarak dikkat çekiyor. Çeyiz alışverişi için şık tasarımlarıyla ve özel kumaşlarıyla göz alıcı atlet külot, gecelik-sabahlık gibi klasik modellerin haricinde gelin çorabı, çeyiz terliği, taçlardan keselere kadar çeşit çeşit kına malzemeleri de yer alıyor.

Gizli paketleme detayı düşünülmüş!

Kişiye özel alışverişler, kişiye özel kalmalı düşüncesiyle hareket eden firma, iç giyim gibi oldukça kişisel bir alışverişin paketlemesinin de özel olması gerektiğini düşünüyor. Bu sitede üzerinde yazı, marka olmayan kolileme, kapalı bir cep içine yerleştirilmiş ve ters katlanmış fatura, ürün açıklaması “giyim” gibi detayların düşünülmesi ve bütün bunların sitede açıklanması ise beğeni toplayan detaylar arasında yer alıyor.

içgiyimcarsisi.com, sahte indirimlere rağbet etmiyor!

İnternetten alışveriş yapma deneyimi olanların sıkça rastladığı “indirim” aldatmacasına önem vermediklerini sitelerinde dürüstçe anlatmaları şeffaf müşteri ilişkisi politikasının güzel bir örneği olarak dikkati çekiyor. Özetle denilebilir ki, içgiyimcarsisi.com 'da, indirime özel üretilmiş düşük kaliteli ürünler yer almıyor. İnternet alışverişinde arana güven ortamı için oldukça etkileyici olan bu yaklaşım, sitenin müşterileri tarafından takdirle karşılanıyor. Profesyonelce hazırlanan kullanıcı dostu sitede, açık adres, mağaza telefonu, banka bilgileri şeffaflıkla yer alıyor. ITO ve ITKIB üyesi olan firmada 3D güvenli alışveriş ve kapıda ödeme seçenekleri de bulunuyor.

100 TL üzeri ücretsiz hızlı kargo, 150 TL üzeri ücretsiz kapıda ödeme, üyeliksiz alışveriş, 24 saatte kargo, taksit imkânı, hediye çeki satın alabilme gibi ekstra avantajları kendiniz deneyimlemek isterseniz, vakit kaybetmeden https://www.icgiyimcarsisi.com sitesinden hemen şimdi alışverişe başlayabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe